Stopp i seriespillet til 17.februar – Ravens

Stopp i seriespillet til 17.februar

-Regjeringen forlenger stopp i seriespill i Norge t.o.m. 16.februar. Det betyr at vi sammen må legge nye planer for gjennomføring av årets sesong, sier Hein Barthold, daglig leder i Norsk Topphåndball.

For Rælingens håndballkvinner betyr det at kampene i Rema 1000-ligaen mot Storhamar og Flint Tønsberg utsettes.

Idretten (NIF) satte strengere regler frem til 31.januar, men de er tatt bort f.o.m. 1.februar. Kommunene kan beslutte egne strengere regler enn de nasjonale.

Videre melder Norsk Topphåndball at NIF og NHF jobber med avklaringer i forhold til muligheter for å spille treningskamper. Etter gjeldende regler er dette ikke mulig. Det vurderes at en slik periode må til før seriespillet igjen kommer i gang.

Berørte toppklubber (REMA 1000-ligaen og 1. divisjon) i de 25 kommunene kan forberede seg på å gjenoppta trening fra og med mandag, med mindre kommunale retningslinjer tilsier noe annet.

I Rælingen blir det enkelte lettelser i retningslinjer f.o.m. 3.februar. Fullstendige retningslinjer publiseres på kommunens nettsider onsdag morgen. Organisert trening for toppidrettsutøvere vil fortsatt gjelde og være mulig. Spillere bosatt i kommuner som har vært hindret kryssing av grenser vil slik vi forstår det kunne delta f.o.m. 3.februar.

Saken oppdateres.

Les også artikkel fra topphandball.no:
Seriespillet i REMA 1000-ligaen utsettes ytterligere