Stortalent klar for ny sesong – Ravens

Stortalent klar for ny sesong

Kristin Eskerud har virkelig slått til i linjespillerposisjon denne sesongen. For mindre enn et år siden ble hun tatt med i stallen som lærejente. Oppgavene kom raskere enn forventet og ble løst på en forbilledlig måte.

Motiverende å få spilletid i eliteserien
19-åringen har vist seg å være et fysisk monster, med rekkevidde og utholdenhet som overgår de fleste. Trenerne har klokketro på at hun kan nå virkelig langt innenfor håndballen. -Jeg så veldig frem til å bli en del av A-laget og trene fast med gruppa. Starten på sesongen ble litt kjip da jeg fikk kyssesyken og gikk glipp av trening og noen av kampene. Likevel var det veldig motiverende å trene igjen og få spilletid i eliteserien noe jeg kanskje ikke hadde forventet så mye av før sesongen. Det har vært veldig gøy og motiverende at trenerne har hatt troa på meg og turt å gi meg sjansen. Med læring og støtte fra gode lagvenninner har det vært moro å få kjenne på det øverste nivået i Norge, forteller Nannestadjenta.

Positivt fokus
Sesongen har ikke blitt som forventet for noen av spillerne i ligaen. Eskerud har fokusert på de positive sidene. -Jeg har jo hatt mulighet til å spille håndball, dra på trening og møte lagvenninner. Det har vært spesielt fint i en ellers rar hverdag. På en annen side har det vært utfordrende med mye uvisshet rundt om kamper og treninger kan gjennomføres, spesielt nå på nyåret. Vi fokuserer på å gjøre det beste ut av situasjonen. For egen del jobber jeg med å bli bedre på kommunikasjon med lagspillerne, samt bli sterkere i duellspillet i forsvar. I angrep har jeg mye å jobbe med, men det viktigste er vel å gjøre samspillet med bakspillerne bedre. Jeg har ikke spilt mye på dette nivået så tror uansett jeg trenger mer tid og erfaring.

Spent og optimistisk på fremtiden
Nå venter alle spillerne i Rema-1000 ligaen spent på hvordan resten av sesongen skal bli. Eskerud har sammen med lagvenninnene mål om å holde plassen i ligaen. Samtidig er hun uansett spent og optimistisk med tanke på fremtiden. -Det blir spennende med et helt nytt lag på Romerike og jeg tror vi kan videreføre mye av det gode vi allerede har i Rælingen. Derfor liker jeg også at mange er med videre på reisen. Jeg håper at laget kan fortsette å ta nye steg uavhengig av hvilken divisjon vi tilslutt havner i, avslutter Eskerud.