-Vi flytter oss i riktig retning – Ravens

-Vi flytter oss i riktig retning

Det svingte for Ravens i helgens tre kamper i Follo Cup. Tunge ben fikk løpe og kjenne mer på det kollektive i en tøff oppkjøringsperiode.

Hos trenerne dreier det seg om å få bekreftelser på arbeidet som er lagt ned de siste ukene. I fasen man er inne i har samhandling fått større plass i treningene. Det er også viktig i de første treningskampene. -Vi er i prosess med å sy sammen laget og spillet vårt frem til seriestarten. Det skal bli godt å få tilbake alle etter hvert. Nå er er det viktigere å få bekreftelser enn å vinne alle kamper. Vi må tørre å øve på det vi trener på og ikke minst la de forskjellige spillerne få nok tid på banen. Vi flytter oss i riktig retning, sier Ane Mällberg.

Fredagens kamp ble helgens svakeste. Da stemte lite for Romeriksjentene mot 1.divisjonslaget Nordstrand. Dagen etter var halve kampen på godt nivå. Fem måls seier mot divisjonskollega Follo HK Damer burde vært betydelig større. I søndagens kamp mot Oppsal var 1.omgangen god. Laget gikk til pause med ledelse 15-10. Etter hvilen ble det mer upresist. Slikt straffer seg. Ravens måtte tåle tap 24-25 etter en svak avslutning.

Danske Rikke Thorngaard, Sarah Deari Solheim og Solveig Stangvik stod over alle kampene, mens linjespiller Maja Muri nøyde seg med to kamper på banen. Det er håp om at Thorngaard og Solheim er klare til neste helgs kamper.