-Vi må ta med oss det vi lykkes med – Ravens

-Vi må ta med oss det vi lykkes med

Vipers var allerede seriemestere. Ravens hadde kapret 6.plassen. Laget fra Kristiansand skulle feires og hadde ikke satt på håndbrekket foran sitt eget publikum

Romerikesjentene kom raskt bakpå. Før klokka hadde passert ti minutter stod stillingen 10-2 til hjemmelaget. Vipers mønstret for første gang sitt aller beste lag denne sesongen og viste tidvis stor klasse. Til pause hadde ledelsen økt til 11 mål.

Mällberg var på dette tidspunktet skuffet over sine egne jenter. -Vi ble altfor passive. Det skuffet meg at vi spesielt i 1.omgang ikke fulgte kampplanen.

Etter hvilen ble det litt bedre. Laget viste tendenser, men ble hardt straffet da de gjorde tekniske feil. Ravens klarte likevel å omstille seg. Mällberg så også mye som var nyttig. -Vi manglet den normale tilstedeværelsen. Den må være der selv om man spiller mot verdens beste. Vi skal ta med oss det vi lykkes med, og i større grad overdrive det vi er gode på, slik vi viste i kampene mot Storhamar og Sola.

Les også:
Fikk det tøft mot mesterlaget (videointervju med Ane Mällberg og Vilde Johansen)

Sluttspillet trekkes på mandag
Vipers, Storhamar, Sola og Molde sikret seg de fire øverste plassene i REMA 1000-ligaen og er tar med seg Fana, Romerike Ravens, Fredrikstad og Byåsen i årets sluttspill.

Trekningen for sluttspillet og kampoppsett for kvalifiseringen avgjøres i TettPå sending på handballtv.com. Sendingen starter mandag 11. april kl. 19.00.

Kampfakta:
Vipers Kristiansand – Romerike Ravens 39-23 (23-12)
Link til alle kampfakta (NHF)