Videre til 4.runde i cupen – Ravens

Videre til 4.runde i cupen

Å møte et lag som trolig skal ligge i toppen av 1.divisjon er alltid en spennende utfordring for eliteserielag. Ravens gjorde jobben som forventet og vant komfortabelt mot Haslum.

-Vi har en bra start og går ut med full energi. Det daler litt, men i pausen har vi en god prat og kommer i gang på en fin måte i 2.omgang, sier Karoline Strømberg.

Se reaksjoner etter kampen

Jentene fra Romerike gikk ut i hundre. Etter knappe tre minutter ledet laget 4-0. Det gikk syv minutter til. Ledelsen økte til 8-1. Da tok Haslum time-out. Ravens benyttet anledningen til å starte på rotasjonen av spillere. Hjemmelaget kom seg litt til hektene og hang ganske godt med i resten av omgangen. Etter pause startet jentene i lavendel fargede trøyer best, men omgangen ble preget av et sjansebonansa. En veldig høy andel av avslutningene havnet i klypa til Haslums målvakt. Likevel ble det full kontroll og tilslutt med seksten mål.