OBOS skal bygge sammen med Romerike Ravens – Ravens

OBOS skal bygge sammen med Romerike Ravens

OBOS har blitt generalsponsor for Romerike Ravens. Boligselskapet skal bidra til å realisere drømmen om et topplag i håndball på Romerike. Samtidig går OBOS også inn som sponsor for alle Ravens partnerklubber.

-Vi liker ideen som Romerike Ravens har med å bygge et lag for fremtiden med en solid partnerklubbstruktur. Planene om å skape et byggverk som skal sette sitt preg på norsk håndball er spennende. Det skal bli gøy å ta del i denne reisen, sier Rasmus Aarflot, sponsorsjef i OBOS.

Sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS sammen med Maja Muri etter kampen mot Fredrikstad

OBOS er en offensiv og viktig støttespiller innenfor både sport og kultur landet rundt, spesielt i områder med stor boligbygging og mange medlemmer. På Romerike har OBOS flere byggeprosjekter og ønsker å bidra til å skape gode lokalmiljøer og liv mellom husene. Det største prosjektet er Kvarteret i Lillestrøm med cirka 1000 leiligheter. I 2022 vil de første kjøperne flytte inn.

Breddehåndballen inkludert i avtalen
Også Ravens partnerklubber får avtale med boligorganisasjonen. Gjennom samarbeidsavtalen vil Rælingen HK, Nit-Hak, Lillestrøm HK, Skedsmo HK og Frogner IL Håndball få OBOS logo på sine drakter. Dette er styremedlem Odd Granerud og sportssjef Svein Strømberg svært fornøyde med. Duoen har ført samtalene på vegne av Ravens med OBOS.

– Det var viktig for oss å få til en avtale som støtter samarbeidsklubbene våre. Det er gjennom dem vi har vår forankring i lokalmiljøet. Her håper vi å bidra slik at vi kan fortsette den gode profilen ved å ha en stor andel lokale spillere på vårt elitelag, sier Granerud.

OBOS Akademi
Samarbeidsavtalen inkluderer flere elementer. I tillegg til OBOS-kampen, der alle får gratis inngang til en hjemmekamp i Rema 1000-ligaen, utvikles også et OBOS Akademi. I første omgang blir det et målvaktakademi og et for utespillere med fokus på posisjonsbestemt trening.

Partnerklubbene Rælingen HK, Frogner IL, Skedsmo HK, Lillestrøm HK og NIT-HAK fikk overlevert drakter med OBOS reklame som skal pryde deres drakter