Wollik klar for ny sesong! – Ravens

Wollik klar for ny sesong!

Er hun den tøffeste fighteren i Rema 1000-ligaen? Anniken Wollik gir seg aldri når det er kamp. Innsatsen er alltid på topp. I flere sesonger har toppscoreren satt sitt preg på Rælingens spill.

24 åringen fra Nannestad er inne i sin sjette sesong i klubben. Med 129 spilte kamper er hun en av veteranene i laget. -Jeg gleder meg veldig til en ny sesong, sier Wollik.

Kantspilleren gikk en prosess med seg selv før hun signerte for ny sesong. Også andre muligheter ble vurdert. -Det har jo blitt en veldig annerledes sesong og det har vært veldig mange spørsmål i hodet mitt. Jeg trives veldig godt i laget og med håndballen, så detter er utrolig vanskelig og gi slipp på. I tillegg tror jeg det blir veldig gøy med «ny klubb» med elitesatsingen på Romerike. Det betyr noen endringer som jeg tror er positivt for laget, fortsetter hun.

Wollik synes det er trist at Rema 1000-ligaen ikke har blitt gjennomført som planlagt. Det er fortsatt mye usikkerhet rundt hvordan sesongen skal avsluttes. Likevel finner hun positive sider ved omstendighetene.
-Koronatiden har vært utrolig tøff. Det har vært tungt de gangene man tror man skal spille og må man snu i døra fordi det enten er smitte eller stopp. På den annen side er det positivt at vi har fått gode treninger og tid til og samkjøre laget, avslutter Wollik.