Seier mot Fredrikstad: -Det trenger ikke alltid å se så pent ut – Ravens

Seier mot Fredrikstad: -Det trenger ikke alltid å se så pent ut

Romerike Ravens har hatt god flyt de siste kampene. Mot Fredrikstad var laget nok en gang underdogs, i alle fall blant bookmakerne. Det endte med en sterk seier for jentene fra Romerike.

Laget fra plankebyen har god statistikk mot Ravens. Etter seier i både serie og cupspill før jul, mente Ane Mällberg at tiden var moden for å snu trenden mot Fredrikstad.

Les også: Sterk seier på bortebane mot Fredrikstad (videointervju Rikke Thorngaard og Ane Mällberg)

Ravens startet best. Bunnsolid forsvarsspill i første del av kampen ga hjemmelaget litt å tenke på. Mällbergs disipler lå foran gjennom hele 1.omgang, men Ravens treneren var ikke helt fornøyd med jentene sine i pausen. -Vi spilte med håndbrekket på og kom for nær forsvaret deres når vi angrep.

Etter pause ble hjemmelaget invitert inn i kampen. To utvisninger på Ravens spillere var med på å endre kampbildet, og Fredrikstad tok ledelsen for første gang i kampen fem minutter ut i 2.omgang. De var oppe i to måls ledelse flere ganger, men Ravens ga seg ikke. Med ti minutter igjen var laget tilbake i føringen. Ledelsen ga de aldri fra seg.

Det var mange gode kommentarer blant spillerne etter kampen. Frida Haug Hoels oppsummering traff spikeren på hodet. -Det trenger ikke alltid se så pent ut.

Hør podkast. Pilotsending av Klisterboksen

Ane Mällberg var svært fornøyd med lagets innsats etter kampen. -Det blir en hakkete kamp, men vi klarer å justere oss. Det er kampavgjørende at vi slipper opp håndbrekket i siste del. Det ble en krigerseier der laginnsatsen og bredden vår virkelig viser seg fra sin beste side.

Videointervju med Lorin Sendi og Carina Berg

Kampfakta
Fredrikstad-Romerike Ravens 25-27 (11-12)
Link til alle kampfakta (NHF)
Banens beste: Rikke Thorngaard