Ane Mällberg etter turneringsseier: -Vi er fornøyd med utviklingen laget viser – Ravens

Ane Mällberg etter turneringsseier: -Vi er fornøyd med utviklingen laget viser

Romerike Ravens vant alle sine kamper i Preseason Challenge. I treningsturneringen var de fleste kampene jevne og tette. Dette ga lagene godt utbytte i oppkjøringen til seriestarten i Rema 1000-ligaen.

Fire lag fra eliteserien møtte hverandre for å teste formen. -Det var veldig bra å få spille tre kamper mot lag vi skal møte i Rema 1000-ligaen. Vi fikk rullert godt på mannskapet og trent på ting vi har jobbet med den siste måneden. Vi synes jentene har tatt nye steg og vi har fått en del bekreftelser. Likevel skal vi ha beina godt plantet på jorda, for det er først fra 1.september vi blir belønnet med poeng for å vinne håndballkamper, sier Ane Mällberg.

Maja Muri, Romerike Ravens

Romerike Ravens – Follo HK Damer (29-26)
Ravens ledet komfortabelt 17-10 til pause. Etter hvilen våknet Follo til liv og spiste seg innpå. Seieren var aldri truet for Ravens som kontrollerte avslutningen av kampen.

Fredrikstad BK – Aker TH (27-27)
Aker startet kampen med stor entusiasme. De var fotrappe og rystet Fredrikstad. Østfoldlaget var sterkere i siste fase av kampen, men uttrykte at de egentlig hadde fortjent å tape.

Follo HK Damer – Fredrikstad BK (27-32)
Fredrikstad kontrollerte kampen og viste at de hadde nok inne til å vinne selv uten å maksimere. Follo kjempet tappert, men ble for små i dette oppgjøret.

Romerike Ravens – Aker TH (24-21)
Oslo-laget mønstret ungt mot Ravens, men også Romerikslaget rullerte og måtte klare seg uten tre faste spillere. Ravens var jevnt over best gjennom kampen

Follo HK Damer – Aker TH (28-28)
Dette ble kampen om 3.plassen. Follo startet best før Aker tok over og gikk til pause med ledelse. 10 minutter ut i 2.omgang ledet Oslo-laget med 5 mål, men så stoppet det opp. Follo kom tilbake med stor entusiasme. De kjempet seg til fortjent poengdeling.

Fredrikstad BK – Romerike Ravens (22-31)
Vinneren ville trone øverst i turneringen. Ravens startet best og trygget etter hvert en ledelse på 4-5 mål. De ga aldri fra seg initiativet. Fredrikstad forsøkte å bruke hele verktøykassa uten å lykkes.