Ane Mällberg: -Vi skal først og fremst ha fokus på våre egne styrker – Ravens
Ane Mällberg, Romerike Ravens

Ane Mällberg: -Vi skal først og fremst ha fokus på våre egne styrker

På torsdag reiser Ravens til Skien for å måle krefter med Gjerpen. Som nyopprykket lag har Skienslaget imponert og slått kraftig tilbake mot ekspertene som nederlagsdømte Pål Oldrup Jensens mannskap før sesongen.

Gjerpen har levert jevnt og på godt nivå i årets Rema 1000-liga. De har vist seg som et solid lag og fått frem spillernes spisskompetanser. Med to gjenstående serierunder er sluttspillplassen sikret. To av kandidatene (Tertnes og Molde) som teoretisk kan ta dem igjen møtes i neste serierunde. Kun et av dem kan dermed i teorien klatre forbi Gjerpen på tabellen. Dermed er minimum 8.plassen sikret.

Bak Gjerpen er det jevnt. Fire lag kjemper om to sluttspillplasser. Jevnt er det også over nedrykksklare Aker Topphåndball. Fana stiller med det beste utgangspunktet for å unngå kvalikspill. I teorien kan også Ravens og Follo kjempe seg ut av kvalikposisjonen, men vinner Fana en av sine gjenstående kamper hjelper det ikke selv om de to nærmeste utfordrerne skulle vinne sine siste kamper.

For Ravens dreier det seg først og fremst om å spille god håndball mot Gjerpen. Ane Mällberg har forståelig nok fokus på å ta en kamp av gangen i sesonginnspurten.

-Tabellsituasjonen i ligaen påvirker ikke våre forberedelser. For å ha en sjanse til å unngå kvalifisering må vi jo vinne. Vi tar det vi får og skal være godt forberedt uansett. Så enkelt er det. Vi skal først og fremst ha fokus på våre egne styrker og forsterke disse. Vi gleder oss til kampen mot Gjerpen. De er et lag som tydelig har stått i sitt eget konsept, med solid bakspillerrekke og ofte vist godt forsvarspill.

Kampen spilles i Skienshallen torsdag 18.april kl.19:00. Den vises også på TV2 PLAY


Få med deg siste hjemmekamp!

Link til billetter (siste hjemmekamp), Ravens-Sola


Sommerhåndballskole

Påmelding er åpen for alle spillere i årsklassene 2011 – 2015, og du må melde deg på senest 30. april.

Sted: Skedsmohallen Dato: 25.-27.juni 2024 Tid: kl. 09.00 – 15.00 (alle tre dager)

Instruktører: Ravens elitespillere

Det serveres varm mat alle tre dager med drikke til. Det serveres frukt i pausene gjennom dagen.

Link påmelding