Ane Mällberg: Vi viser enorm moral – Ravens

Ane Mällberg: Vi viser enorm moral

Duellen om sluttspillplassene er i gang. Ravens er et langt skritt nærmere sitt store mål etter en sterk seier i krigekampen mot Aker Topphåndball

Før kampen var Ane Mällberg tydelig på at laget var motivert. -Uten å se på tabellen eller hva vi spiller om var dette en kamp vi hadde veldig lyst til å vinne. Vi visste at Aker ville være helt i hundre og at vi som lag måtte ta eierskap til vårt eget rammeverk.

Begge lag var påskrudd fra start. Energien boblet. I forsvarsspillet stod begge lags spillere frem nærmest som det var en gladiatorkamp. Fremover slet lagene med nøyaktigheten, for både Aker og Ravens målvakter plukket det ene skuddet etter det andre. Etter syv minutter stod stillingen 1-1. Det så ut til å bli et målfattig oppgjør. Så kom først Ravens maskineriet i gang før gjestene fra Oslo vest hang seg på. Midtveis hadde hjemmelaget kriget seg til en tremåls ledelse.

Se videointervju med Vilde Johansen og Ane Mällberg (Vilde ble banens gigant)

I pausen måtte Mällberg minne jentene sine om kampplanen. Hva de skulle gjøre når Aker løftet ut offensivt i forsvar, og ikke minst unngå å presse frem mulighetene fremover. Det gjaldt å ta seg bedre tid og vente på en god sjanse.

Artikkelen fortsetter under bildegalleriet (Eget album publiseres på facebook)

Duellene og det tette spillet fortsatte. Ravens slet litt med å holde seg til sitt eget konsept, men så lenge Vilde Johansen leverte bakerst lot de seg ikke stresse nevneverdig. Aker kom seg opp på uavgjort 23-23. Da tok Mällberg time-out med syv minutter igjen å spille. Det ga resultater. Ravens beholdt grepet i sluttminuttene og kunne innkassere en tomåls seier.

-Vi har ikke den beste dagen på jobben, men viser en enorm moral. Det gir selvsagt energi når Vilde leverer redninger i perioder det glipper litt. Jeg er også fornøyd med at vi klarer å puste og samle oss når vi tar time-outs. Vi har tatt noen steg som lag denne sesongen og vi er stolte av jentene, sier Ane Mällberg.

Et skår i gleden for Lorin Sendi. Skjettenjenta måtte hinke av banene etter få minutter. Playmakeren har blomstret i vinter. Nå fryktes det en alvorlig kneskade. -Det er tidlig å si, men vi skal teste henne forhåpentligvis allerede i løpet av torsdagen. Jeg frykter at sesongen er over for Lorin, sier lagets medisinske ansvarlig Jan-Andreas Fosnæs.

Romerikes Blad: Måtte forlate banen etter to minutter – frykter alvorlig kneskade