Stortalentet Zaynab Elmrani klar for Ravens. – Ravens

Stortalentet Zaynab Elmrani klar for Ravens.

Zaynab Elmrani har signert en 2-årskontrakt med Romerike Ravens. Den unge målvakten forlater divisjonskollega Flint Tønsberg til fordel for Ravens etter sesongen. I Zaynab kommer det inn en uredd spillertype som har høyden på sin side.

Gleder seg til nye utfordringer
-Jeg gleder meg veldig til å bli en del av laget, og synes det er gøy at Ravens vil ha meg med på sin reise. Magefølelsen min har vært god hele veien i denne prosessen. Selve flyttingen tror jeg kommer til å gå bra. Lillestrøm er jo ikke mer enn litt over en time fra hjembyen. Det blir spennende og utviklende med nye utfordringer, sier målvakten som fyller 21 år i mai måned.

Zaynab har levert solid for Flint. I sesongåpningen vant laget en sterk seier mot Byåsen. I oppgjøret hadde hun en redningsprosent på nesten 50!

Ny podcast: Hør Klisterboksen e7/s1 med Anniken Wollik og Kristin Eskerud

Kommer fra en imponerende idrettsfamilie
Det er liten tvil om at jenta som startet håndballkarrieren i Slagen kommer fra en stor idrettsfamilie. Hun ble sommeren 2017 den femte i sin familie til å representere Norge. Da debuterte hun med flagget på brystet i ungdoms-OL. Pappa Mohammed Mostafa Elmrani har representert Norge i karate, det har også storesøstrene Amina og Nora. Mens lillesøster Safiya har konkurrert for Norge i stuping. -Vi har vært aktive innenfor mange ulike idretter i vår familie. Det å sette mål og ha ambisjoner har kommet veldig naturlig. Innenfor håndballen har jeg lyst til å nå mitt potensiale, og der føler jeg at jeg har mer å gå på.

Zaynab legger ikke skjul på at familien som har betydd mye for hennes karriere. -Ved siden av inspirerende trenere som har heiet og pushet på meg, har den idrettsaktive familien betydd mye. I tillegg kommer mamma inn som en stor støttespiller. Hun har helt klart betydd mye for meg i tider da det har vært tyngre å holde på.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Zaynab Elmrani på besøk i Lillestrøm

Ønsker seg til et utviklingsmiljø
I Ravens blir Zaynab en del av klubbens målvaktteam som Geir Mällberg har hovedansvar for. Gjennom det siste året har flere unge talentfulle målvakter både hospitert og spilt med elitelaget. Dette utviklingsarbeidet skal videreføres og forsterkes. Klubben henter inn Zaynab Elmrani da hun allerede har vist holder et nivå som er godt i Rema 1000-ligaen. Samtidig har hun et sterkt ønske om videreutvikling. -Jeg vil si at en av mine sterke sider er at jeg er uredd ballen og høyden på min side. Jeg liker å få til ting sammen med andre, spesielt i et målvaktteam. Fremover ønsker jeg å forbedre hurtighet og eksplosivitet, sier Zaynab.

Les også: Klart for siste seriekamp på hjemmebane. Ravens møter Aker Topphåndball.