-Dette var en stor lagseier – Ravens

-Dette var en stor lagseier

Alle lag som tar turen til Hamar vet at de møter et godt lag med et stort hjemmepublikum i ryggen. Romerike Ravens viste muskler, innsats og hadde pakket respekten i en dyp skuff. Seier med fire mål var på ingen måte ufortjent.

Storhamar hadde lagt opp til en velfortjent fest for alle helsearbeidere. Gratis inngang, kake og flotte rammer. Hjemmelaget var også gavmilde i forhold til gjestene fra Romerike. Slikt straffer seg. Ravens plaget hjemmelaget gjennom hele 1.omgang og gikk til pause med ledelse 13-14.

Etter pause startet Ravens i undertall etter utvisning i slutten av 1.omgang. De gjorde det vanskeligere for seg selv ved å pådra seg ytterliggere en tominutter for feil bytte. Storhamar slet med rytmen og det gikk mer enn fem minutter av omgangen før de fikk nettkjenning. Hamarlaget manglet effektivitet og ble åpenbart plaget av av hissige ravner. Dermed kunne Ravens juble for poengene.

Ane Mällberg var strålende fornøyd med sine jenter. -Vi holder oss rolige, er fokuserte og kyniske. Dette var en stor lagseier. Jeg er veldig stolt.