-Vi er ofte underdogs. Det passer oss bra. – Ravens

-Vi er ofte underdogs. Det passer oss bra.

Jentene fra Romerike Ravens tror de møter et revansjelystent Storhamarlag som spilte godt, men tapte mot Vipers på onsdag. -Vi er ofte underdogs. Det passer oss bra, sier Sarah Deari Solheim.

Mot Flint Tønsberg holdt Ravens nivået oppe i store deler av kampen. Etter en liten nedtur i starten av 2.omgang slo de tilbake og vant to viktige poeng. Oppgjøret mot medaljekandidaten fra Hamar blir en helt annen kamp. Hovedfokuset til Romeriksjentene blir å viderutvikle seg med mål om å ta nye steg i Rema 1000-ligaen.


Carina Berg har vist solide prestasjoner i flere av høstens kamper. Playmakeren med det solide underarmsskuddet gleder seg til oppgjøret mot Storhamar. -Vi møter et veldig bra lag som er gode i alle posisjoner, så det blir en hard og tøff kamp.

Les også: Møter et lag med store ambisjoner

Unge Sarah Deari Solheim hadde en strålende innhopp mot Flint Tønsberg på onsdag. Etter kampen uttalte hun at det var en fordel å sitte på benken og vurdere mulighetene før man kom på banen. -Målet er å sette opp medspillere og selv bli satt opp i gode situasjoner. Vi må ha hovedfokus på oss selv. Gjøre det vi er gode på gjennom forsvarsspillet og sette fart i ballen i angrepet.

Kampen spilles i Boligpartner Arena søndag kl.17:00. Den vises også på direktesport.no

Noen utfordringer i videointervjuet for Sarah Deari Solheim og Carina Berg.
Få med deg siste hjemmekamp før jul. Onsdag 17.november kommer Camilla Herrem og Sola på besøk. OBOS spanderer inngangsbilletten. Logg deg inn på Ravens APP eller på nettsiden for å få billett.