Etter internkamp: -Det er skikkelig tenning – Ravens

Etter internkamp: -Det er skikkelig tenning

I mangel av Rema 1000-ligakamper pusser Rælingsjentene på formen med internkamper. Med drakter, dommere, hver sin garderobe til lagene blir rammene og konkurransen mer intens og spennende.

-Selv om vi er nedstengt fra å spille mot andre, forsøker vi å trene bra og i tillegg legge inn momenter med lagbygging og troverdig konkurranser med internkamper, sier hovedtrener Ane Mällberg.

Alle har godt av kamptrening og det er skikkelig tenning

Hanne Nilsen Morlandstø

På søndag ble den andre av tre planlagte kamper spilt. På hver side ledet Mällberg og O`Sullivan hvert sitt lag. Denne gangen fikk Mällbergs jenter revansje etter tapet i den forrige kampen.

– En internkamp har mange verdier, i alle fall i en slik periode vi er i nå. Vi får trent på mye forskjellig samtidig som vi får kjenne på konkurranseinstinktet, sier Carina Berg.

Det er veldig tydelig at spillerne elsker disse konkurransene. Hanne Nilsen Morlandstø mener kampene er ukas høydepunkt. -Det er kjekt å være i kampsituasjon igjen, og digg for flere å få spille opp mot 60 minutter. Alle har godt av kamptrening og det er skikkelig tenning.

For Morlandstø sitt lag ble det litt viktigere, for denne gangen var det revansje som gjaldt. -Vi skulle følge planen ut hele kampen, stå mer kompakt i forsvar og kjøre fremover. Vi klarte å løpe mye og var bedre til å sette skuddene våre.

(Artikkelen fortsetter under bildegalleriet)

Frem mot påske blir det fortsatt strengt regime i forhold til koronarestriksjoner. I kommunen er det ventet at formannskapet vedtar skjerpede smitteverntiltak fra mandag 15.mars. Dette betyr bl.a. at alle innendørs treningsaktiviteter stanses. Dog forventes det at toppidrett unntas fra disse bestemmelsene. Det gjenstår å se hvor lenge lokale og nasjonale restriksjoner vil vare, men uten mulighet for å spille treningskamper mot andre lag før påske, er det lite som tyder på oppstart i Rema 1000-ligaen rett etter påske.