Høyt konkurranseinstinkt i internkamp – Ravens

Høyt konkurranseinstinkt i internkamp

Treningsprogrammet har gått etter planen de siste ukene. Selv med nedstenging har fokuset vært kampforberedelser og utvikling. Søndag ble spillerne delt i 2 lag. Det var høyt konkurranseinstinkt i den første av en rekke med internkamper som skal spilles i ukene som kommer.

Lagene fikk tildelt hver sine garderober. Det ene laget spilte i hvite trøyer, det andre i røde. Inngangen skulle være så lik en vanlig seriekamp som det var mulig å få til.

-Dette er motiverende. Jeg tror vi får veldig godt utbytte av disse kampene. Alle får spille mye. Vi får testet ut noen nye ting og ikke minst kjenne på overføringen av det vi jobber med på trening til kamp, sier hovedtrener Ane Mällberg.

Søndagens kamp var jevnspilt, tett og intens til det gjenstod ti minutter. Da rykket «hjemmelaget» fra og sikret seg en solid seier. Det er garantert et revansjesugent lag med røde trøyer som kommer på banen til neste kamp.

Artikkelen fortsetter under bildegalleriet

Michael O’Sullivan var fornøyd med det spillerne på begge lag viste. -Dette var tett på nivået i en seriekamp. Slike kamper blir en fargeklatt i hverdagen. Det var gøy at det blir litt nerve, samtidig som vi får trent på kollektive og individuelle oppgaver i spillet.

Med tydelige signaler om at gjenstående kamper i Rema 1000-ligaen tidligst blir spilt etter påske, har laget valgt å redusere fellesaktivitetene kommende uke. -Det er fortsatt mye usikkert. Er det en periode vi kan slippe opp litt er det nå. Derfor blir det kun to halløkter denne uka. Disse er frivillige og gir mulighet for den enkelte å fokusere på detaljer og egenutvikling. For noen er kanskje det beste å ta helt fri fra fellesøktene og kun holde det fysiske vedlike den neste uka. Så snart vi kjenner kampdatoer og det gjenstående programmet vil vi planlegge et godt løp i forhold til dette, sier Mällberg.