Klart for siste seriekamp på hjemmebane. Ravens møter Aker Topphåndball. – Ravens

Klart for siste seriekamp på hjemmebane. Ravens møter Aker Topphåndball.

Rema 1000-ligaen er inne i en avgjørende fase. Hvem kaprer medaljene, sluttspillplasser eller havner i nedrykkskvalifisering? Romerike Ravens holder skjebnen i egne hender. Nå skal kreftene måles mot Aker Topphåndball som er en av de store utfordrerne i kampen om sluttspillplass.

Laget fra Oslo vest kommer fra en solid prestasjon mot et sterkt Fana-lag. Det gjør garantert godt for selvtilliten. Anført av Janne Eklo har Aker Topphåndball levert flere sterke resultater, men laget har som Ravens i perioder variert en del i prestasjonene.

Ny podcast: Hør Klisterboksen e7/s1 med Anniken Wollik og Kristin Eskerud

Lars Abelsen overtok treneransvaret for Aker foran årets sesong. Prestasjonsklubben fra vestkanten har levert gode resultater nasjonalt i de eldste juniorklassene. Det har vist seg vanskelig å holde på de beste seniorspillerne. Likevel har de holdt et godt nivå i eliteserien de siste årene.

Aker er kjent for tempo og entusiasme. For tilskuerne er det verdt å følge spesielt med på Marielle Nordvang (snitt 5,9 mål) og Janne Eklo (snitt 5 mål). I tillegg har de også Lørenskogjenta Mia Syverud som en av flere andre gode bidragsytere.

Les også
Vilde Johansen: – Vi har blitt tryggere på hverandre

Ravens har hatt et ekstra utviklingsfokus rettet mot sine prestasjoner de siste ukene. Spesielt dynamikken mellom forsvaret og målvakt ser ut til å være forsterket. Fremover på banen har laget fått en stor verktøykasse og har vist evne til å variere i tempo og oppstillingene som brukes.

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Både meteren og krav om munnbind er opphevet av myndighetene

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen