Maja Muri på månedens lag for 4.gang! – Ravens

Maja Muri på månedens lag for 4.gang!

Det er liten tvil om hvem trenere, statistikk og fagjury på arenaene mener har vært den beste linjespilleren i Rema 1000-ligaen så langt. Lillestrømjenta Maja Muri ble tatt ut på månedens lag i februar måned. Dermed har Ravens-spilleren vært på månedens lag hele fire ganger denne sesongen.

Hver eneste gang redaksjonen har bedt Maja om uttalelse har hun vært overrasket. Den tøffe linjespilleren mener det er mange gode spilleren i hennes posisjon i ligaen. 22-åringen har ikke lagt skjul på at det var tøft i starten.
-I oppkjøringa fikk jeg ikke mange baller å jobbe med, men fra første seriekamp har jeg blitt matet med baller. Lagvenninnene mine skal ha en stor ære for at jeg har lykkes. Når vi leverer jevnere med mer skudd bakfra banen blir vi skikkelig giftige.

Les også: Folkets kamp! Gratis inngang til oppgjøret mot Flint Tønsberg

Maja er en skikkelig råtass!

Ane Mällberg, hovedtrener Romerike Ravens

Hovedtrener Ane Mällberg lar seg imponere av prestasjonene hun har levert. -Maja er en skikkelig råtass. Alltid 100%, høyt konkurranseinstinkt og stiller høye krav til både seg selv og alle oss rundt. I angrepsspillet er hun flink til å søke rom, og har også denne sesongen blitt en toveisspiller. Mange ser kanskje mest prestasjonene fremover, men jeg synes hun har tatt flere steg og utviklet seg også i forsvar.

Månedens lag for februar 2022 i Rema 1000-ligaen for kvinner (I parentes antall ganger på månedens lag denne sesongen):