Første trening med nærkontakt – Ravens

Første trening med nærkontakt

Ventetiden er over. Det var mer enn fire måneder siden jentene kunne gjennomføre en trening med nærkontakt. På tirsdagens økt ble det også øvelser med duellspill.

Et skritt nærmere kamper
Emma Holtet er fornøyd med å komme i gang med vanlige håndballtreninger. I sommer har treningsprogrammet hennes inneholdt ekstra utholdenhet sammen med styrketrening. Mandag hadde spillerne sin første fellesøkt som inkluderte testing etter ferieukene. Stemningen i laget var god etter å ha fått kjenne på nærkontakt på tirsdagens trening. -Nå er vi endelig i gang. Det var veldig uvant, men ekstremt gøy. Nivået kom seg gjennom økta, men vi er langt fra der vi trenger å være. Det er jo naturlig i denne fasen hvor vi skal nærme oss kamper, sier Emma.

Trenerteamet har lagt opp en gradvis tilnærming til nærkontakt. -Vi må tenke på at vi skal være 100% til seriestarten. Vi har lagt opp et løp med progresjon i duellspillet, forteller assistenttrener Michael O’Sullivan.

Laget fortsetter treningsuka med styrkeøkt på Condis onsdag før det gjennomføres to nye halltreninger de to påfølgende dagene.

Se videointervju med Michael O’Sullivan i forbindelse med første trening med nærkontakt: