Jublet for sluttspillplass – Ravens

Jublet for sluttspillplass

Ravens tok poeng og sikret sluttspillplassen. Før kampen var det mange scenarier der selv tap ville gitt plassering blant de åtte beste. Laget viste sterk moral og motstod presset fra et hardt kjempende Larviklag.

Ane Mällberg smilte bredt etter kampen, men var tydelig på at det hadde vært mulig å få med seg full pott. -Vi hadde sjansen, men når kampen først utvikler seg som den gjør skal vi være fornøyd med uavgjort. Det er bra at vi får med oss noe på en dag der vi langt fra perfekte i prestasjonene.

Hjemmelaget var revansjelystne etter tapet i Skedsmohallen. De fleste håndballeksperter holdt Larvik som favoritter, mens Ravens ville det annerledes. Vestfoldlaget kjempet innbitt i en kamp de burde ta to poeng for å sikre sluttspillplass.

Se videointervju med Kristin Eskerud og Maja Muri (Jevnt, spennende og poengdeling)

Larvik startet best. De lykkes godt i å angripe mellom back og kantspillerposisjon. Dette var også Ravens plan, men den inkluderte ikke en slik suksessrate som ble prestert av hjemmelaget innledningsvis. Etter åtte minutter var Ravens ajour. Bakerst våknet Vilde Johansen. Hjemmelaget fikk ti målløse minutter. Dette utnyttet ikke Ravens godt nok. Dermed kom Larvik seg opp på uavgjort til pause. Mällberg mente jentene fulgte kampplanen, men at laget ikke var skarpe nok i den siste pasningen.

Romeriksjentene holdt seg stort sett foran i målprotokollen, men hjemmelaget ga ikke opp. Det et skikkelig drama i sluttminuttene, og lagene endte med å dele poengene. -Vi kom oss bedre frem i forsvar i 2.omgang, men dessverre ble litt nølende i angrepsspillet. Uansett er dette sykt deilig. Nå slipper vi å se nedover på tabellen, avsluttet en meget fornøyd Ane Mällberg.

Kampfakta
Larvik – Romerike Ravens 24-24 (13-13)
Link til alle kampfakta (NHF)

Tabell der lagene har en og to kamper igjen