Klar for nye løft – Ravens

Klar for nye løft

Karoline Strømberg topper adelskalenderen med 217 kamper og har spilt i Rælingen siden hun var 9 år gammel. Med signeringen av ny kontrakt er hun klar for nok en sesong i klubben.

Hva motiverer en spiller som er 27 år gammel til å ta fatt på en ny sesong?
-For meg handler det om å være en del av et lag med mye kontinuitet og sultne medspillere. Det er motiverende å jobbe mot felles målsettinger, samt å ta nye steg individuelt som håndballspiller.

Hovedtrener Ane Mällberg (t.h) er fornøyd med at veteranen er med på satsingen kommende sesong

Hvordan kan du sette ord på karrieren din? -Det er vanskelig, men det har vært en reise som har formet meg som menneske og gitt meg utrolig mye. Jeg har alltid elsket å trene og å bli bedre i ting. Jeg var aldri noe talent som barn, men jobbet hardt, og etter hvert merket jeg at det ga resultater. Da ble jeg jo bare enda mer motivert. Håndballen har gitt meg venner for livet, oppturer og nedturer, masse erfaring og mye lærdom. Å være en del av et lag, betyr mye for meg, og jeg er sikker på at det er nyttig erfaring å ta med seg på andre arenaer i livet også. Litt mer konkret, så er jeg jo en skikkelig rælingsjente. Så jeg har spilt Bring og Lerøy, og massevis av cuper med Rælingen som junior, og her blant annet vært med på å vinne Partille Cup. Jeg debuterte i 1.divisjon som 16-åring, og spilte både 1., 2. og 3.divisjon de første sesongene som senior. Min debut i eliteserien ble med Oppsal i 2012, og jeg hadde et fint og lærerikt år der. Etter det har det vært opp og ned med Rælingen i eliteserien, sier Karoline.

Jeg var aldri noe talent som barn, men jobbet hardt.

Karoline Strømberg

Som en spiller med mye erfaring, hvilke utviklingsmål har du?
-Jeg jobber egentlig fortsatt med mange av de samme tingene jeg har jobbet med tidligere! Jeg ønsker spesielt å videreutvikle skuddet mitt, og jobber med ulike detaljer og timing der. Og i forsvar jobber jeg blant annet med å være i forkant og skråstilling.

Romerikes Blad:
Kapteinen med videre: – Hun er et stort forbilde for alle

Det har svingt litt for deg og laget i sesongen. Du har blitt kåret til beste spiller i de to kampene laget har vunnet. Hva tenker du om variasjonene?
-Jeg tenker at svingningene viser at vi egentlig kan, men at at utfordringen vår er å holde oss på det nivået som kreves over tid. Vi har flere kamper der vi har holdt nivået og hengt med topplag i store deler av kampen, men så holder det ikke helt inn. Dette viser at vi fortsatt har litt å gå på der. Men samtidig viser det at vi kan yppe oss mot de beste, og det er veldig motiverende. Det er nok kanskje derfor vi har vært så gode på å omstille oss til nye kamper også, fordi vi vet at vi kan, bare vi fortsetter å jobbe målbevisst.

(Artikkelen forsetter under tweet og annonse)

Hva skal til for å få henge med helt inn i jevne kamper. Rhk har presset Storhamar, Tertnes og Sola, men maktet ikke å sette prikken over i’en.
-Nei, det er sant, litt som jeg sa i stad, så er det det å holde toppnivået ut hele kampen. De som nevnes her er gode eksempler på slike kamper. Vi går av banen og er egentlig fornøyd med mange av prestasjonene, men samtidig er vi sinnsykt irritert fordi vi ser hvilke småfeil eller perioder vi «falt» litt i kampen. Det er på mange måter ekstra surt å tape da, uansett hvor mye underdog man er. Samtidig gir det en ekstra motivasjon, fordi man ser at det ikke er så mye mer som skal til for at vi skal kunne klare det, avslutter Karoline Strømberg