Klart for duell mot Sola – Ravens
Carina Berg, Romerike Ravens

Klart for duell mot Sola

På onsdag skal Ravens måle krefter mot Sola på bortebane. Rogalandslaget har levert på meget godt nivå de siste sesongene og ser ut til å ha skapt en tropp med mye spisskompetanse.

Den største stjernen hos Sola er uten tvil Camilla Herrem. Hun går ikke lei av å synge Tore Tang i mesterskapene for Norge, og har også satt sitt tydelige preg på Sola som ledes av Steffen Stegavik.
Laget har flere profiler med bl.a. Live Rushfeldt Deila, Kristina Novak, Maja Magnussen og Malin Holta.

Sola har kun tapt mot Storhamar i sine siste fem kamper. I helgen vant de en sterk seier i EHF European League mot Super Amara Bera Bera. Ravens står med en 2-poenger på de siste fem kampene, og har stort behov for å fylle poengkontoen.

-Det er mulig å vinne. Selv om Sola er klare favoritter går vi på banen for å krige om seier. Vi skal bygge videre på vårt grunnspill og jobbe for å levere toppnivået, sier Ane Mällberg.

Kampen spilles i Åsenhallen onsdag 15.november kl.18:00. Den vises også på TV2 Play

Inviterer til publikumsfest i siste seriekamp før mesterskapspausen
Allerede førstkommende søndag er det ny kamp i Rema 1000-ligaen. Tertnes kommer på besøk og spiller den siste kampen i ligaen før mesterskapspausen. Sponsor DNB inviterer til gratis inngang. Du kan hente dine billetter i Ravens App eller på nettsiden for salg