Kristin Eskerud: -Det er bare vi som kan gjøre noe med denne situasjonen – Ravens
Kristin Eskerud, Romerike Ravens

Kristin Eskerud: -Det er bare vi som kan gjøre noe med denne situasjonen

Turen til Trondheim ble et mareritt for Ravens. Etter godkjent i første halvdel av 1.omgang ødela helsvarte siste femten minutter av omgangen for ravnene.

Det stod 5-5 etter 12 minutter. Ravens hadde alle muligheter til å lede på dette tidspunktet. Det var jevnspilt trass i mange enkle tekniske feil. Så ble det stopp. Byåsen traff på taktikk og utførelse. De tekniske feilene kom på løpende bånd i angrep for Ravens. Trønderne takket og bøttet inn billige kontringsmål.

Etter pause tok Mällberg grep. Resten av kampen spilte Romeriksjentene 7 mot 6 i angrep. Det ga uttelling, men ikke nok til å spise opp den store ledelsen til Byåsen.

Kristin Eskerud ble fortjent plukket ut som beste spiller. Nannestadjenta spilte solid bakover og scoret fem mål på syv forsøk fra linjespillerposisjon.

-Vi taper mye av momentet i siste del av første omgang. Før dette synes jeg vi spiller bra på vårt konsept og er godt inne i kampen. Så gjør vi enkle tekniske feil som gir dem enkle mål. Da blir det vanskelig å vinne håndballkamper, sier Eskerud

Linjespilleren fremhever at laget hadde en god inngang til kampen mot Trønderne. Samtidig er hun klar på at dette ikke er bra nok.

-Selvfølgelig preger det laget at vi ikke får ut mer av det vi vet vi har inne. Samtidig er det kun vi som kan gjøre noe med dette. Jeg synes vi får til et godt 7 mot 6 spill i andre omgang. Selv blir jeg satt i gode situasjoner. Det er noe jeg håper vi kan videreutvikle og ha flere variasjoner på, avslutter Eskerud som virker klar på å sette på seg arbeidshanskene.

Kampfakta
Byåsen – Romerike Ravens 33-21 (16-6)
Mål Ravens: Kristin Eskerud 5, Hanna Örtorp 4, Astrid Mjøen Holstad 4 (2), Maja Muri 3 (1), Linnea Säreborn 2, Frida Haug Hoel 2, Marielle Nordvang 1
Toppscorer Byåsen: Kjerstin Boge Solås 5 og Ida Marie Syversen Kallhovd 5 (2)
Utvisninger: Byåsen 2×2 og Ravens 1×2
Dommere: Erlend Akerhaugen Røneid og Sondre Snersrud