Ane Mällberg: -Vi må vise mer lojalitet og ro – Ravens
Linnea Säreborn, Romerike Ravens

Ane Mällberg: -Vi må vise mer lojalitet og ro

Ravens følte på forhånd at de hadde alt å vinne og ingen ting å tape mot Storhamar som har målsetting om å utfordre tronen i norsk kvinnehåndball. Hedmarkingene var akkurat så gode som de hadde sagt de var, mens Romerikingene var et godt stykke unna sitt beste.

Ravens hadde fokus på å gå inn i kampen med masse energi og ta initiativ. Laget skulle kjøre tempo over midten og deretter være smarte. Mällbergs disipler så ut til å mangle litt av overskuddet som kreves for å være nøyaktige og spille med kvaliteten laget ønsker.

Hjemmelaget fikk ingen god start. Fem tekniske feil og kun en egen avslutning i løpet av de første fem minuttene ga resultatet 0-5 på måltavla. Nysigneringen Marielle Nordvang satte laget og sesongens første scoring etter 5:30. Ravens så ut til å ha kommet over sjokkstarten til gjestene. Laget kneppet innpå og var tre mål bak to ganger i løpet av det sist kvarteret, men straffen for å gjøre egne feil i angrep var nådeløs.

Marielle Nordvang, Romerike Ravens

Etter hvilen forsterket kampbildet seg. Absolutt alt lykkes for Hamarlaget, mens Ravensjentene manglet både dyktighet og marginer.

Sesongpremiere Klisterboksen (podkast)

-Skal vi henge med mot de beste lagene må vi vise mer lojalitet og ro. Storhamar er bunnsolide. I dag var de rett og slett jævlig gode. De gangene vi klarer å sette forsvaret fungerer den delen bra, men feilene vi gjør fremover blir hardt straffet mot et så godt lag, sier Ane Mällberg

Svenske Linnea Säreborn fikk sin debut i den norske ligaen. Den tøffe bakspilleren fikk også vist noe av sin spisskompetanse som ganske sikkert vil være med å prege Ravens positivt i kampene som kommer.

-Starten på begge omgangene preger kampen. I de ti første minuttene må vi minne hverandre på å være skjerpet. I dag gjorde vi feil og matchen var tidlig kjørt tidlig i 2.omgang, sier Linnea Säreborn.

Etter kampen ble begge lags beste spillere intervjuet. Se video under med Maja Muri og Ane Cecilie Høgseth.

Kampfakta:
Romerike Ravens – Storhamar 20-38 (10-16)
Mål Ravens: Hanna Örtorp 3, Maja Sofie Muri 3 (1), Sarah Deari Solheim 3, Marielle Daae Nordvang 3, Linnea Säreborn 2, Kristin Eskerud 2, Carina Berg 1, Silje Fjellengen 1, Frida Haug Hoel 1, Astrid Mjøen Holstad 1 (1)
Toppscorer Storhamar: Ane Cecilie Høgseth 7
Utvisninger: Ravens 2×2 og Storhamar 1×2
Dommere: Tim -Nicolai Fjellvang og Christoffer Fjeldskår