Skal jakte poeng i Trondheim – Ravens
Astrid Mjøen Holstad (Romerike Ravens) legger ned en styrkeøkt før kampen mot Byåsen

Skal jakte poeng i Trondheim

Både Ravens og Byåsen kommer fra klare tap mot ligaens to beste lag i serieåpningen. På søndag skal lagene kjempe i Kolstad Arena om sine første poeng i Rema 1000-ligaen.

Astrid Mjøen Holstad har fortid i Trønderhovedstadens flaggskip på kvinnesiden i norsk håndball. Høyrekanten er en av veteranene i Romerike Ravens og reiser til Trondheim for å jakte seier.

-Byåsen ser spennende ut. De har fått inn mye nytt og spiller med stor fart. For oss blir det viktig å være oppmerksom på blant annet Hjertner sin skuddstyrke. Vi har hatt en god inngang til kampen på søndag. Jeg tror det blir bra, sier Mjøen Holstad.

Artikkelen fortsetter under videointervjuet

Byåsen som stiller med favorittstempel i oppgjøret, har vært sammenhengende i norsk toppserie i 40 år. På Oddsen hos Norsk Tipping gir Byåsen-seier 1,6 i odds, mens Ravens seier belønnes med 2,8 ganger pengene tilbake (oddsen kan endres av Norsk Tipping)

Sesongpremiere Klisterboksen (podkast) (27/8)

Byåsen har store ambisjoner. Etter at de med nød og neppe har kapret 8.plass og siste sluttspillplass de siste tre sesongene, ser de oppover. Før sesongstart uttalte Byåsens hovedtrener Valery Putans at laget har mål om topp 6-plassering.

-Vi har et klart mål å løfte oss fra siste sesong og ønsker å bygge videre på utviklingen vi i laget. Ved å utvikle individuelle ferdigheter og løfte det kollektive spillet vårt har vi en målsetning om å etablere oss til topp 6 i serien denne sesongen. Vi gleder oss til å igjen måle krefter med de andre lagene. Vi beholder god kontinuitet i spillergruppa selv om vi mister noen spiller fra fjor sesongen. Med de nye spillerne Aurora (bakspiller) , Fride (linjespiller), Josephine (målvakt) , Sofie WH (bakspiller) og unge Frida (målvakt) får vi tilført mer bredde til troppen vår og nye spennende kvaliteter som vi gleder oss til å få etablert i spillet vårt. Det er en ung og ivrig spillergruppe som ønsker å bli bedre, fortalte Putans til Norsk Topphåndball

Astrid Mjøen Holstad er kjent for sitt skuddrepertoar i tillegg til å være en habil forsvarsspiller

Kampen spilles i Kolstad Arena søndag 3.september kl.17:00 og kan ses på TV2 PLAY