Lorin Sendi plaget Tertnes men fikk ikke betalt – Ravens

Lorin Sendi plaget Tertnes men fikk ikke betalt

Det var duket for fest i Åsane Arena. Tertnes innviet sin nye hjemmearena med seier mot Romerike Ravens.

-Det var mye som var bra i perioder, men vi gjør det litt vanskelig for oss selv. Vi har også noen skuddbom i kritiske faser av kampen, sier hovedtrener Ane Mällberg.

Ane Mällberg

Romeriksjentene scoret det første målet i kampen. Deretter ble de jagende etter. I første omgang kom de tilbake gang på gang. Med litt mer nøyaktighet kunne de vært helt ajour med Bergenslaget til pause. Etter hvilen opparbeidet Tertnes en ledelse på fem mål. Ravens klarte aldri å komme nærmere enn tre mål bak.

I sluttminuttene jaget Ravens jentene modig. Da var det rett på mål i stor fart, men den offensive satsingen ga også rom bakover. Aggressiviteten manglet litt i tidligere faser av kampen, men spillestilen offensivt viste likevel gode temposkifter etter tålmodige bearbeidinger. Utfordringen kom spesielt da temposkiftene manglet og man kom for tett på forsvaret. Bakover ble det i perioder litt for stor distanse mellom spillerne. Hovedtrener Mällberg får ikke hvile lenge, for allerede på torsdag starter kampforberedelsene for trenerteamet til søndagens hjemmekamp mot Fredrikstad. Spillerne har restitusjon og styrke før laget møtes på fredag til halløkt.

Anniken Wollik ble kåret til Romerike Ravens beste spiller.

Tertnes – Romerike Ravens 29-24 (14-12)
Link til kampfakta

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Rema-1000_1-1024x626.png