-Vi må gjøre Skedsmohallen til vår hule – Ravens

-Vi må gjøre Skedsmohallen til vår hule

Romerike Ravens har med etableringen i Lillestrøm kommune fått Skedsmohallen som sin hjemmearena. Innflyttingen startet på sensommeren med de første treningene.

-Vi har jo tidligere hatt tilhold i en liten intim hall i Rælingen. Skedsmohallen er større og har god tilskuerkapasitet. Hallen brukes av mange, og som innflyttere må vi tilpasse oss. Vi er svært takknemlige for måten staben i hallen og Lillestrøm Håndballklubb har tatt oss i mot. Den store samarbeidsviljen har gjort det mulig for oss å bygge identiteten vår bl.a. gjennom å dekorere garderoben med vår fine nye logo. Samtidig har vi også sørget for at Lillestrøm HK som vår partnerklubb har fått sin logo inn i den samme garderoben, sier sportssjef Svein Strømberg.

Logoen er designet av Creative Heads. Også AXI Reklame og AD Reklame har bidratt med materiale og arbeid.

Montering av Ravens og Lillestrøm HK logo i garderoben

Første hjemmekamp søndag 5.september
Allerede onsdag 1.september spiller Ravens sin første kamp i ligaen. Laget reiser til Bergen for å møte Tertnes. Da blir det gjensyn med Emma Holtet som har gjort Bergenser av seg etter flere sesonger som Rælingenspiller.

Kun fire dager senere er det duket for hjemmekamp i Skedsmohallen. Fredrikstad Ballklubb skal måle krefter med Ravnene.

Kjøp billett til serieåpningen
Last ned vår app på telefonen din. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Foreløpig ligger kun billetter ute til første hjemmekamp som spilles 5.september og til sesongkort.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Hold en meter avstand når du står i kø
-Hold deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen