Maja Muri: -Vi slurvet for mye – Ravens

Maja Muri: -Vi slurvet for mye

Det var en ramme rundt Rema 1000-liga oppgjøret mellom Ravens og Sola som man sjelden ser i norsk håndball. Takket vært kampsponsor OBOS ble det en magisk stemning på vei inn i hallen, men på banen slet hjemmelaget med nøyaktigheten

Ravens hovedtrener var tydelig på i beskrivelsen av forskjellen på lagene. -Sola var råere i satsingene sine enn oss. Lorin Sendi var eksemplet fra vår side som hadde dette i seg i denne kampen. Det var mye bra forsvar, men det var feilene fremover som felte oss. Jeg føler dessverre ikke at vi går av banen og kjenner at vi har vist hva vi kan, sier Mällberg.

Starten var flott. Astrid Mjøen Holstad scoret kampens første mål fra høyrekanten. Så kom minuttene som skulle prege resten av kampen. Gjestene var effektive. Ravens slurvet. Etter fem minutter ledet Sola 5-1. Dette preget også kampbildet. Romerikslaget ga aldri opp. De bet seg fast. Plaget gjestene etter beste evne. Bakover var det solid i etablert, og når hjelpen var der viste Vilde Johansen sine gode kvaliteter som målvakt.

Til pause stod stillingen 11-14, og Ravens spilte med entusiasme. Laget kappet innpå ledelsen og kjempet seg innpå til å ligge to mål bak i to perioder av omgangen. I avslutningen raknet det litt. Sola reiste ifra og vant fortjent 22-29.

Spillerne tydelige på hva som manglet
Maja Muri viste hvorfor hun får stadig mer oppmerksomhet fra motstanderne, men Lillestrømjenta var ikke nådig etter kampen. -Det er absolutt ikke bra at vi slurver så mye med kast og mottak. Slikt blir det ikke poeng av mot en så solid motstander.

Karoline Strømberg fulgte opp, og var langt på vei enig med Muri, dog med en litt annen vinkling på analysen. -Alle hos oss kan kaste og ta i mot en ball, men Sola var gode til å løfte høyt og stresset oss. Her må vi bli mer bevisst på oppgavene som vi faktisk er gode på når vi trener.

Vilde Johansen spilte en solid kamp og ble kåret til beste Ravens-spiller

Møter Aker Topphåndball på søndag
Allerede på søndag er det ny kamp for Ravens-jentene. Da reiser de til Oppsal arena for å måle krefter mot Aker Topphåndball. Laget fra Oslo vest har hatt en sterk sesongåpning, men kampen er nok mer åpen enn oppgjøret som Romeriks-laget hadde mot medaljefavoritten Sola