Maja og Vilde på månedens lag i Rema 1000-ligaen – Ravens

Maja og Vilde på månedens lag i Rema 1000-ligaen

Det er alltid gøy når klubbens spillere leverer gode prestasjoner som verdsettes. I januar måned har Ravens som lag vært solide. Mange spillere har vært gode. For første gang er to Ravens-spillere på stjernelaget som blir tatt ut hver måned i Rema 1000-ligaen.

Vilde Johansen har tålt mange baller i fleisen i det siste, men målvakten fikk flott betalt med både poeng, storspill og uttak til månedens lag i ligaen for første gang denne sesongen. Linjespiller Maja Muri har blitt en «hit». For tredje gang ble hun tatt ut blant de syv beste spillerne. Det er åpenbart at hun har funnet seg godt til rette etter returen til Romerike fra Fredrikstad.

Laget er tatt ut basert på tilbakemeldinger fra trenere, statistikk og fagjury i hall. Tallene i parentes (på bildet) forteller hvor mange ganger de har vært på månedens lag denne sesongen.

Har utvikling som målsetting
-Vi har hatt en skikkelig fin utvikling gjennom året som lag. Jeg mener også at Vildes prestasjoner er en viktig årsak til at vi har samlet så mange poeng. Som lag har hele tiden hatt utvikling som mål, og det er ordentlig moro når det gir resultater. Nå blir det veldig spennende å se hvordan denne sesongen ender, sier Maja Muri.

Hør Maja Muri sammen med Karoline Strømberg i siste episode av podcasten Klisterboksen

Muri kan ikke legge skjul på sin begeistring over at Vilde Johansen også er tatt ut på månedens lag. -Det er sykt gøy og veldig fortjent at Vilde har kommet med. Hun har vært outstanding fra november og til nå. Jeg har jo vært så heldig å spille med Vilde tidligere og vet hvilket skyhøyt nivå hun har inne. Så at hun nå har funnet seg til rette med forsvaret foran seg, har vært en stor bidragsyter til at vi har tatt så mange poeng. Vilde er ikke bare en veldig dyktig håndballspiller, men en person alle ønsker å ha i laget. Alltid positiv, omgjengelig, løsningsorientert og en veldig likenes dame!

Vilde om Maja: -Hun både gir og krever av sine medspillere
Vilde skryter hemningsløst av sin lagvenninne. -Maja gir mye av seg selv både på og utenfor banen. Hun er ei gøyal og positiv jente. Maja er et skikkelig konkurransemenneske, som både gir og krever av medspillerne sine. Hun har en vinnervilje som smitter, og er en ekte goalgetter.

-Å bli tatt ut på månedens lag er veldig gøy! Det er hyggelig å bli lagt merke til og ikke minst motiverende for de kommende kampene. Jeg synes laget har hatt god utvikling, god struktur og tydelighet i hvordan vi ønsker å spille. Det gjør det enklere å prestere både som lag og som enkeltspiller. Vi har flere kamper hvor mange har vært gode, så at det er to av oss på månedens lag tror jeg kommer av det gode kollektive. Vi gjør hverandre gode, noe vi må fortsette med. Det er da vi tar poengene, sier Vilde.