Flint Tønsberg-Romerike Ravens, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Ravens

Flint Tønsberg-Romerike Ravens, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Romerike Ravens venter en tøff kamp på bortebane mot Flint Tønsberg. Dette er det første oppgjøret denne sesongen i Rema 1000-ligaen mellom de to lagene.

Flint har ny hall og store ambisjoner. Laget uttalte sluttspillplass som målsetting foran sesongstarten. Både for Ravens og Flint har poengfangsten vært mindre enn forventet så langt, så det er åpenbart at begge lag sårt trenger en seier. Vestfoldklubben satser både på bredde og elite. Flint Tønsberg Idrettslag ble stiftet i 1917 under navnet Vallø Idrettsforening 28/4-1917 og er hjemmehørende i Søndre Slagen, Tønsberg. Flint ble i første omgang stiftet som en fotballklubb, men har i dag tre hovedaktiviteter; fotball, håndball og allidrett/friidrett. Navnet Flint sies å komme fra slipeindustri som lå på Vallø.

Les også: -Vi må være påskrudd i 60 minutter

Flints hovedtrener har stor tro på eget lag. Før sesongstart uttalte han: – Vi tror det vil bli mye jevnere midt på tabellen i år enn tidligere. Bortsett fra Vipers kan alle slå hverandre. Selv har vi gode muligheter for et ungt lag, og vi kommer til å overraske mange.