Molde Elite-Rælingen, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Ravens
emma holtet_raelingen mot molde sept 2020

Molde Elite-Rælingen, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Det manglet ikke på motivasjon, men i bortekampen mot Molde sviktet evnen til å gjennomføre. I Rema 1000-liga oppgjøret ble også Rælingen straffet med et rødt kort i 1.omgang. Det gjorde ikke jobben enklere.

Mistet initiativet etter rødt kort
Caroline Martins vartet opp med to gode redninger i de første minuttene. Kampen bølget og det var jevnt. Så kom den første utvisningen. Det utnyttet Molde og fikk et lite overtak. RHK svarte. Carina Berg kom inn i playmakerrollen og fikk fart i angrepsspillet. Laget spiste seg innpå. Det røde kortet hun fikk var nok hardt dømt, men det fikk man gjort lite med. Romsdalslaget kunne kontrollere inn til pause med en firemålsledelse. Det så ikke umulig ut sett med Rælingens øyne.

Videointervju med Carina Berg

Les også: Utvisninger, tekniske feil og rødt kort: – Laget hadde ikke dagen (RB+)

Etter pause stemte lite, spesielt i de først 20 minuttene. Ane Mällberg måtte legge time-outkortet to ganger. Laget lå tretten mål bak, trenden måtte brytes. Rælingen klarte i det minste å hindre at tapet ble større, selv om laget «vant» de siste ti minuttene.

Manglet trøkk
-Det er tøft å stå så mye i undertall. Molde satser på mål og vi trøkker ikke like mye. Det straffer seg. Å tape med 11 mål er jo ikke bra, men det viktigste i slike kamper er at man beholder «attituden». Vi kan trekke frem mye positivt fra 1.omgangen, men 2.omgang er vi ikke på høyden, konkluderer Ane Mällberg.

Les også: Treneren var lyn forbanna i pausen – da våknet Molde-jentene (Aftenposten)