Rælingen-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Ravens

Rælingen-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

I Rælingen har det vært mest fokus på egne ferdigheter før søndagens oppgjør mot Aker Topphåndball. I de to første kampene har spesielt starten på kampene vært krevende.

-Vi har tatt tak i oss selv
Hvilke tanker gjør du deg foran kampen mot Aker? -Det blir en tøff kamp. Aker gjorde det bra forrige sesong og startet veldig godt mot Fana sist. Vi har først og fremst tatt tak i oss selv. Hatt fine møter med tiltak som vi håper vi får god effekt av raskt. Vi er avhengig av å henge bedre med i starten, ikke bare mot Aker, sier Ane Mällberg

Kjøp billett til kampen på nett eller last ned app «RHK Håndball» fra Apple Store eller Google Play

Mye positivt å ta med seg
Det har vært ganske åpenbart hva som vært lagets utfordring i de to første kampene, men Mällberg mener det absolutt ikke er helsvart. -Jeg synes flere spillere gjør mye bra i løpet av kampene. Når vi slipper ned skuldrene og spiller vårt spill synes jeg det er mye som fungerer godt. Med to dårlige starter er det bra at de i begge kampene klarer å spise opp en del, men det er jo veldig tungt å jobbe med snuoperasjoner.

-Vi vet hva de kommer med og er forberedt på høyt tempo
Selv om Aker Topphåndball mistet Marielle Martinsen etter forrige sesong må de finne seg i å stille som favoritter. Aker har vist at de har et veldig godt lag, også uten Marielle. De har mange unge, sulte spillere som presterte godt i fjor og fikk med masse god erfaring som nå tar mer plass. Vi vet hva de kommer med og er forberedt på godt tempo gjennom hele kampen. I Akers første kamp straffet de Fana hardt for feilene de gjorde. I tillegg forventer vi at de har fokus på å bruke bredden i spillet, avslutter Mällberg som stiller sine tropper i angrepsposisjon.