Rælingen-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Skuldrene var høye og de tekniske feilene florerte i starten av sesongpremieren i Rema 1000-ligaen mot Sola. Rælingsjentene løftet seg, men det var ikke nok til å ta poeng.

Gjestene på hugget fra start
Karoline Strømberg fikk æren av å sette det første målet i kampen, men deretter var det Camilla Herrem og Sola som dominerte. Etter seks minutter hadde hvittrøyene gjort like mange feil som hvert spilte minutt. Rogalandslaget så ut som «en million dollar» da stillingen stod 2-8. Midtveis i omgangen bedret det seg. Forsvar- og målvaktspillet lignet på seg selv. Frida Haug Hoel som spiller gradvis flere minutter hver uke etter skade, viste at formen er i anmarsj. Rælingsjentene fortsatte den gode trenden i første del av 2.omgang. De nærmet seg og var knappe to mål bak. Det holdt dessverre ikke helt inn, for i siste del ble det gjort flere dårlige valg. Slikt straffer seg i Rema 1000-ligaen.

Frida Haug Hoel ble kåret til kampens beste spiller og fikk et gavekort på kr.500 fra Kolonial.no

Vi er ikke i en posisjon som lag der vi kan bruke femten minutter på å komme i gang på dette nivået.

Ane Mällberg

Manglet tilstedeværelse
Ane Mällberg var skuffet etter kampen, men så også lyspunkter. -Vi har jo muligheten, men griper den ikke i dag. Det er frustrerende at vi ikke leverer på det vi har forberedt oss på. Vi er ikke i en posisjon som lag der vi kan bruke femten minutter på å komme i gang på dette nivået. Likevel må jeg si at det ikke er helsvart. Vi har gode perioder, og klarer vi å være tilstede fra start har vi absolutt mange poengmuligheter, konkluderer Mällberg.