Rælingen-Volda, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Volda, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Duellen mellom Rælingen og Volda ble som forventet en spennende affære. RHK var best, og med seieren har laget tatt initiativet i kampen om kvalifiseringsplassen til Rema1000-ligaen.

Godt forberedt
Hvittrøyene hadde planen klar. -Vi visste hva som ventet oss. Det ville være viktig å få kroppskontakt med skytterne deres, og ikke minst ha kvalitet i returløpene. Jeg synes vi løste det bra. Jentene var stort sett disiplinerte, viste maks energi og samhold. Slikt blir det poeng av, sier Daniel Birkelund

Det var gøy å få bestemannsprisen, men i denne kampen vil jeg faktisk dele den med hele laget, for dette var en skikkelig lagseier.

Vilde Byberg Smedstad

En kamp med spenning
Ikke overraskende ble det jevnt og tett i starten. RHK kjempet seg et par mål foran flere ganger, men Volda kom tilbake, gang på gang. Til pause var RHK kun et mål foran. Gjestene opplevde måltørke i starten av 2.omgang. Selv om begge lag produserte sjanser jevnt, ble det ikke mange mål på RHK heller i denne perioden. Midtveis i omgangen løsnet det for Rælingsjentene. Med seks måls ledelse festet de grepet. Gjestene hadde på ingen måte gitt opp, men de hadde ikke nok krefter, presisjon eller fantasi til å hente opp forspranget.

marte juuhl svensson rhk mot volda
Marte Juuhl Svensson har vært ute med skade et par uker. Mot Volda spilte hun godt og scoret også kampens siste mål

God målvakt delte på æren
Vilde Byberg Smedstad fikk bestemannsprisen. Målvakten var tydelig på at dette var en lagseier. -Det var gøy å få bestemannsprisen, men i denne kampen vil jeg faktisk dele den med hele laget, for dette var en skikkelig lagseier.

Volda tapte mot Rælingen i jamn kamp (hjemmeside Volda)

-Løpet er ikke kjørt (Sunnmørsposten +artikkel)

Se videointervju etter kampen

I videointervju med handballtv.com etter kampen deler banens beste Vilde Byberg Smedstad prisen med sine lagvenninner. Milepæl for Karoline Strømberg som passerte 200 kamper for klubben. Anniken Wollik og Frida Haug Hoel ble hedret for å ha passert 100 kamper. På neste hjemmekamp får Karina Selland fortjent honnør for å ha passert samme milepæl.