Maja Muri: -Vi vet at det blir en tøff kamp mot Aker – Ravens

Maja Muri: -Vi vet at det blir en tøff kamp mot Aker

Det er duket for et skikkelig lokaloppgjør på søndag. Aker Topphåndball kommer til Skedsmohallen og skal kjempe for sine første poeng i årets Rema 1000-liga.

-Vi vet at det blir tøff kamp. Aker har tempo og kontringsfasen som sin største styrke. Står vi ikke opp da kommer vi til å havne i problemer, sier Maja Muri i podcasten Klisterboksen.

Ravens startet med en solid seier i første hjemmekamp mot Fana. Kun tre dager senere kom Romerikslaget ned på bakken igjen, for mot Vipers Kristiansand var mesterlaget fra Sørlandet bunnsolide.

Aker Topphåndball har tapt sine to første kamper mot henholdsvis Molde og Larvik. Mot disse motstanderne var de på ingen måte favoritter. Skal man følge klubbens egen målsetting om å holde plassen, sikter de seg nok inn på poeng mot andre motstandere.

Laget fra Oslo vest er prestasjonsklubb for bl.a. Ullern. Sammen skal de sørge for et godt sportslig tilbud for både bredde og topp helt vest i hovedstaden.

-Også denne sesongen har vi erstattet erfarne spillere med spennende unge. Vi kommer til å være et ungt, raskt og dynamisk lag, som skal kjempe for hvert eneste poeng. Vi tror sesongen blir enda tøffere enn fjorårets, og ser det som naturlig at det overordnede målet er å spille i REMA 1000 ligaen også neste sesong, sier Lars Abelsen, hovedtrener i Aker, i forhåndsomtalen hos Norsk Topphåndball.

Støtter Barnekreftforeningen med Gullsløyfekamp
Romerike Ravens fortsetter sin støtte til Barnekreftforeningen. I søndagens kamp mot Aker kjemper jentene for både poeng og fokus på en viktig sak. Ravens-spiller Anniken Wollik brenner spesielt for denne saken. Hun har vært åpen om sitt forhold til Barnekreftsaken og har offentlig delt en personlig historie.

STØTT AKSJONEN – GI BUD PÅ SPILLERNES GULLSLØYFER