Tertnes Håndball Elite-Romerike Ravens, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Ravens

Tertnes Håndball Elite-Romerike Ravens, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Romerike Ravens spiller sin første kamp i Rema 1000-ligaen på onsdag. Laget reiser til Bergen og skal måle krefter mot Tertnes

-Som ny klubb i nye farger gleder vi oss til serieåpningen og spesielt til å møte Emma, sier Frida Haug Hoel. Emma Holtet har flere sesonger i Rælingen, og valgte å ta nye utfordringer da tilbudet om kontrakt med Tertnes kom.

Nå kan du kjøper billetter og sesongkort

En klubb med lange tradisjoner
Tertnes Håndball Elite har vært i toppen av norsk håndball siden opprykket i 1992, og er, etter Byåsen, den klubben som har vært lengst sammenhengende i eliteserien (av dagens eliteserieklubber). Etter 28 år i Haukelandshallen flyttet vi inn i Åsane Arena høsten 2020.

Hovedtrener Tore Johansen forteller at laget har mål om å klare 4.plassen i årets Rema 1000-liga. – Vi har ikke spilt tellende kamper siden januar, noe som gir ekstra spenning inn mot denne sesongen. Vi har litt utskiftninger i sentrale posisjoner, som det blir spennende å jobbe med å utvikle videre. Vipers vil fortsatt være klar favoritt, til tross for store endringer i spillerstallen.

Kjøp billett til hjemmekampen søndag 5.september