Møter Vipers to ganger i løpet av en uke – Ravens
Anna Vjakhireva, Vipers Kristiansand (Foto: Romerike Ravens)

Møter Vipers to ganger i løpet av en uke

I løpet av syv dager gjester verdens beste klubblag, Vipers Kristiansand, Skedsmohallen. Først kamp i Rema 1000-ligaen onsdag 18.oktober, så en uke senere 1/8-delsfinale i NM. Det var nettopp Vipers som ble trukket ut av bollen da NHF foretok trekningen i cupen.

Vyakhireva, Lunde, Roberts og resten av stjernegalleriet til Vipers er det beste på kvinnehåndballens meny i verden. Kristiansandlaget har vært utilnærmelige i den hjemmelige ligaen. Etter å ha vunnet Champions League tre ganger på rad, har klubben mål om å vinne trippelen i Norge, samt å komme til Final4 i CL.

Mulighet til å skape utvikling
Ravens hovedtrener Ane Mällberg ser at den sportslige oppgaven er utfordrende. Hun er likevel klar på at det gir betydelige utviklingsmuligheter i å møte Vipers to ganger på kort tid.

– Selvfølgelig minsker mulighetene videre i NM. Samtidig så er vi heldige som har verdens beste klubblag i ligaen. Det er veldig bra å få mulighet til å møte de største profilene. Å møte samme lag ganske tett uavhengig av motstander er positivt med tanke på å se forbedring og endring fra første til andre kamp. Dette gir mulighet for konkrete utviklingsoppgaver og statusvurdering, sier Mällberg.

Det var nesten 2000 tilskuere på tribunen forrige gang Vipers gjestet Skedsmohallen

Publikumsfest
Bjørn Kenneth Muggerud, daglig leder i Romerike Ravens, ser mange muligheter i forhold til oppmerksomhet og aktiviteter som kan bidra positivt til utviklingen av klubben.

-Det er fantastisk å tilby verdensstjerner og topp underholdning til hele Romerikes befolkning. Ved at Vipers og deres stjernespillere kommer hit til oss, gir jo enda flere muligheten til å se det beste av det beste på håndballbanen. Som klubb skal vi bruke dette til å gjøre oss enda bedre kjent der ute blant folk. Vi skal vise oss fra en god side både på og utenfor banen. Vi spiller riktignok i en gammel og sliten hall som kunne behøvd en oppgradering, men samtidig er vi blant de heldige i ligaen som har tilgang til en hall med stor kapasitet, god beliggenhet og rimelig gode parkeringsforhold, sier Bjørn Kenneth Muggerud, daglig leder i Romerike Ravens.


Neste kamp i Rema 1000-ligaen
Se Romerike Ravens allerede onsdag 20.september i Skedsmohallen. Fredrikstad Ballklubb kommer på besøk. For billetter, klikk på annonsen under