Skuffet etter tap i thrillerkamp – Ravens

Skuffet etter tap i thrillerkamp

Ravens reiste til Bergen med en plan om å levere på toppnivå. Laget skulle ha fokus på arbeidsoppgavene gjennom seksti minutter. De klarte det nesten i en kamp som ble svært spennende.

Lagene fulgte hverandre tett i starten. Offensivt satte Carina Berg standarden med to flotte scoringer. Storspillet og flere scoringer av Berg preget også Ravens prestasjon i 1.omgang. Fana slet med å finne rytmen hos sine bakspillere, men på kantene traff de bra. Dette sørget også for at ledelsen ikke ble større enn to mål i favør Ravens til pause.

Berg startet 2.omgang slik hun hadde herjet i de første 30 minuttene. En flott suser sendte laget fra Romerike opp i en tremåls ledelse. Hjemmelaget brettet opp ermene. Vant flere dueller og kjempet seg inn i kampen. Fana kom foran med tre mål, men Ravens slo tilbake. Det var duket for en thrilleravslutning. Det var tydelig at spillerne på begge lag begynte å bli slitne. I tillegg så nervene ut til å prege sluttminuttene. Fana hadde marginene og gjorde færrest feil. I sluttsekundene forsøkte Ravens desperat å vinne ballen, men Fana fant ledige rom og fikk satt inn kampens siste scoring.

Ane Mällberg var kort og tydelig i analysen. -Vi spiller en god første omgang. Så roter vi det til for oss selv. Vi går for mye en og en og gir Fana muligheten til å bryte opp spillet vårt. I tillegg kommer det en del tekniske feil og skuddbom i 2.omgang. Vi er selvsagt skuffet over å ha kastet bort en god mulighet, sier Mällberg

Link: Artikkel med videointervju av Rikke Arnesen og Carina Berg

Carina Berg ble kåret til Ravens beste spiller. Debutant Mina Marie Starholm (19) kom på banen og reddet en straffe. Ungjenta fra partnerklubben Lillestrøm HK har trent med elitelaget den siste måneden.

Neste kamp er allerede søndag 20.februar. Da kommer Molde til Skedsmohallen. Link til billetter

Kampfakta
Fana – Romerike Ravens 28-25 (15-17)
Link til alle kampfakta (NHF)