Solid forsterking inn i målvaktsteamet – Ravens

Solid forsterking inn i målvaktsteamet

Vilde Johansen (26) har vært Aker Topphåndballs 1.målvakt de siste sesongene. Fra sommeren blir hun en del av den nye satsingsklubben Romerike Topphåndballklubb som skilles ut fra Rælingen.

Målvakten kommer opprinnelig fra Raufoss hvor hun også startet håndballkarrieren. Da hun begynte på idrettslinja på Lena ble Toten HK hennes neste klubb. Året etter gikk hun til Gjøvik hvor det ble spill i elite og 1.divisjon. I 2014 flyttet Vilde til Oslo og Njård. Klubben ble senere en del av Aker Topphåndball.

-Ved siden av har jeg studert idrett og biovitenskap, og nå har jeg startet på veterinærstudiet. Jeg ønsker å etablere meg i et nytt lag og bidra til at klubben blir en stabil eliteserieklubb, forteller Vilde.

(artikkel fortsetter under bildet)

Vilde Johansen jubler i Aker Topphåndball. Neste sesong håper hun på mer jubel på Romerike.
Foto: Andreas Kristoffer Berge (Kvinneidrett)

Det virker som en fin gjeng, som kjemper for hverandre og drakta.

Vilde Johansen

Det nye prosjektet på Romerike sammen med ønske om miljøskifte etter mange fine år i Aker ble utslagsgivende for Vilde. -For meg virker det attraktivt at det er mange engasjerte og dyktige mennesker som er delaktige i prosjektet. I tillegg er det stor interesse for håndballen i området, og det gir meg troen på at Romerike skal bli en toppklubb innen relativt kort tid. Jeg har også et veldig godt inntrykk av laget. Det virker som en fin gjeng, som kjemper for hverandre og drakta. Det er det alltid veldig gøy å være en del av, poengterer den blide målvakten.

Vilde har fremstått som en solid sisteskanse de siste sesongene. Med sin spenstige og hurtige spillestil har hun vist seg som en sterk igangsetter. Dette har stor prioritet i spillestilen Ane Mällberg og Michael O’Sullivan står for. Raufossjenta håper først og fremst på at det blir eliteseriespill også neste sesong, men er soleklar på at prosjektet har potensiale til å bli noe stort. -Først og fremt håper jeg at vi klarer å stabilisere oss, og at Romerike fortsetter den gode trenden som har vært i Rælingen utover i denne sesongen. Da tror jeg man kan klatre ganske høyt på tabellen. Jeg håper også på å være en del av et lag som er vonde å møte, og at man ser konturene av et nytt topplag. Blir det 1.divisjon, så er målet helt klart å komme rett opp igjen, avslutter hun offensivt.