–Veldig motiverende – Ravens

–Veldig motiverende

Emma Holtet har tatt store steg inneværende sesong. Linjespilleren har levert gode prestasjoner både på klubb- og landslag. Denne uken vant hun prisen som årets komet.

Spilleren med størst utvikling
Klubben har i mange år gjennomført kåringer av årets spiller og årets komet. Anniken Wollik ble for andre år på rad kåret til årets spiller. Årets komet, spilleren med størst utvikling, fikk rekordmange stemmer. Likevel var ingen i nærheten av årets vinner, Emma Holtet. -Å bli kåret til den spilleren som har hatt best utvikling setter jeg høyt. Dette hadde jeg ikke klart uten gode lagvenninner, trenere, samt god tilrettelegging fra klubben. Dette er kjempestas og veldig motiverende for kommende sesong, sier tyveåringen.

Nå gleder jeg meg å komme tilbake til hverdagen og gi dem alle en klem

Emma Holtet

Tar mer ansvar
Tidlig i mars måned forlenget hun sin avtale med klubben. Kometkarrièren har gitt mange gode resultater som inkluderer spill i eliteserien, sølvmedalje i junior-NM, og ikke minst bronse i EM med juniorlandslaget. Emma har over tid arbeidet systematisk for å ta nye steg. -Jeg vil si at jeg har utviklet meg mest bakover på banen. Det mentale har også vært viktig. Jeg var nok mer forsiktig tidligere. Nå tar jeg mer ansvar som person og i gruppa.

Emma Holtet tetter igjen forsvaret sammen med Carina Berg i NM-semifinale J20 mot Tertnes

Savner lagvenninnene
Med bråstopp i kamper og fellestreninger som følge av koronaviruset, har hverdagen endret seg mye. –Det har blitt tid til litt jobbing, strikking og soling, men også en del trening. Det har gått i agility (fotarbeid og forflytning), spenst, kast, styrke og utholdenhet, fortsetter Emma, som også trekker frem mange av treningstipsene som ligger på Norges Håndballforbunds facebooksider.

Savnet etter å treffe lagvenninnene er stort. –Jeg elsker laget mitt mer enn noe annet, og savner lagvenninnene, trenerne og støtteapparatet. Nå gleder jeg meg å komme tilbake til hverdagen og gi dem alle en klem. I denne tiden får man tid til å tenke gjennom ting man verdsetter høyt og hvor heldig man er. Håndballen og laget er det jeg savner mest, avslutter Emma.

Sagt om Emma Holtet i forbindelse med stemmene som ble gitt under kåringen av årets komet:
• Blitt voksen.
• Tatt ansvaret hun har fått.
• Har utviklet seg mye både fremover og bakover på banen.
• Hun jobber alltid mot målene sine og stiller høye krav til seg selv.
• For alvor nå tatt steget opp som senior.
• Sterkere og tryggere.
• Gode rykk og en lang, ledig arm.
• Tatt og fått større posisjon i laget.
• Tatt ansvar med stil.