-Vi skal jobbe med vår plan og vårt spill – Ravens

-Vi skal jobbe med vår plan og vårt spill

En formidabel oppgave venter Ravens-jentene i Kristiansand. Vipers er verdens beste klubblag de siste to sesongene og er av et annet kaliber enn de øvrige lagene i ligaen.

Ravens har all grunn til å være fornøyd etter serieåpningen. Seier med ti mål mot Fana var sterkt, og Ane Mällberg var imponert over hvordan jentene tok grep om kampen.

-Det blir gøy! Vi er jo heldige som får møte og måle oss mot verdens beste klubblag. Dette blir en helt annen type kamp. For oss blir det viktigste å fokusere på våre egne arbeidsoppgaver, jobbe med vår plan og vårt spill, uavhengig av hvem motstanderen er. Vipers er gode nå, men kommer garantert til å spisse formen til Champions League. Så å møte dem tidlig i sesongen tror jeg kanskje er mer gunstig, sier Mällberg.

Reisen til Vipers Kristiansand har vært fantastisk de siste årene. Fra en bedrift på «kanten av stupet» til å bli best i Norge og har i tillegg innkassert to Champions League titler. Suksesstrener Ole Gustav Gjekstad er fortsatt sulten på titler. Etter å ha mistet store spillere har de klart å signere nye verdensnavn. Jamina Roberts, Anna Vyakhireva, og Oceane Ugolin kunne gått inn på hvilket som helst lag i verden.

-Våre resultatmål er at vi igjen skal være med i toppen i Champions League, og å vinne de norske titlene. Samtidig ønsker vi å utvikle spillet vårt både med og uten ball. Årets mannskap vil også trenge noe tid før relasjonene sitter, men potensialet er stort, sier Gjekstad til Norsk Topphåndball før seriestarten.

Se kampen på TV2 Play
Rema 1000-liga oppgjøret mellom Vipers og Ravens spilles i Aquarama onsdag 7.september kl.18:30. Fra og med denne sesongen eier TV 2 rettighetene til alle kamper i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon. Utvalgte oppgjør vil bli vist på TV (primært TV 2 Sport 2), mens samtlige kamper kan sees på TV 2 Play (Vipers-Ravens). Du kan nå tegne et 3 måneders abonnement til prisen av 1 uten bindlingstid.