-Vi vurderer Flint som en tøff motstander – Ravens
Ane Mällberg, Romerike Ravens

-Vi vurderer Flint som en tøff motstander

Det er klart for den første kampen mot Flint Tønsberg i kvalifiseringsspillet for plass i kommende sesongs Rema 1000-liga. Det hele skal avgjøres gjennom å kåre beste lag over inntil tre kamper.

Ravens plasserte seg på 12.plass i Rema 1000-ligaen og får laget som inntok 3.plass i 1.divisjon som motstander. Kampen om 2. og 3.plassen i 1.divisjon ble først avgjort i siste serieomgang da Flint og Volda braket sammen. Volda vant og møter Follo HK Damer som ble nr.13 i Rema 1000-ligaen.

Både spillere og trenerteam i Ravens har visst en stund at de måtte regne med kvalikspill. Hovedtrener Ane Mällberg tar ikke lett på oppgaven. Hun reiste likegodt til Tønsberg og fikk med seg oppgjøret mellom Flint og Volda fra tribuneplass.

-Jeg skjønte jeg var observert i hallen på lørdag, og at de utfra den kampen tulla litt med at da blir det muligens undervurdering. Det kan jeg love at det ikke blir. Vår inngang til kampen baserer seg ikke på analysen av kun en kamp. Vi vurderer Flint Tønsberg som en tøff motstander. De er et lag som kommer med bra trøkk og tempo. Flint har både kontringstyrke og gode duellspillere. De har også selvtillit og kommer fra en god sesong. Vi forbereder oss som vi har gjort inn mot andre kamper, med analyse og økter. Vi bygger videre på en veldig god treningsperiode og gode kamper. Flint har spillere med erfaring og som har et bra toppnivå, som for eksempel Amalie Mogstad og Malin Lundemo, sier Ane Mällberg.

Slik spilles kvalifiseringen til Rema 1000-ligaen.

Dato / tidHjemmelagBortelagBane
26.04.2024 / Kl.19:00Romerike RavensFlint TønsbergSkedsmohallen
28.04.2024 / Kl.16:30Follo Hk DamerVoldaStil Arena
01.05.2024 / Kl.17:00Flint TønsbergRomerike RavensRema 1000 Arena
01.05.2024 / Kl.17:30VoldaFollo HK DamerVolda Campus Sparebank1 Arena

En eventuell tredje kamp spilles dersom hvert lag vinner en kamp hver. Denne spilles i så fall på hjemmebane til laget som har spilt Rema 1000-liga inneværende sesong. Det betyr at Romerike Ravens og Follo HK Damer er potensielle arrangører av en tredje og siste kamp.