Ane Mällberg før kampen mot Fana: -Vi skal bygge videre på grunnmuren vår – Ravens

Ane Mällberg før kampen mot Fana: -Vi skal bygge videre på grunnmuren vår

Ravens åpner seriespillet i Rema 1000-ligaen på hjemmebane mot Fana. Førstkommende søndag møtes lagene i Skedsmohallen. Bergenserne har overtatt tronen som best i byen, og akter å fortsette utviklingen og beholde posisjonen.

-Vi må være påskrudd fra start
Ane Mällberg gleder seg til kampen. Etter en krevende oppkjøring preget av færre spillere tilgjengelig enn planlagt, begynner det å se bedre ut for Romerikslaget. -Vi har slitt mer med småskader og sykdom enn forventet. Jeg synes likevel vi har jobbet godt og fått mye ut av oppkjøringen. Vi er så godt forberedt som vi kan være og gleder oss til å komme ordentlig i gang med kamper. Nå har vi flere som har kommet helt eller delvis tilbake, så det ser absolutt bedre ut. På søndag må vi være påskrudd fra start, fortsette der vi slapp etter forrige sesong og bygge videre på grunnmuren vår.

Det er ingen blant Ravens spillere eller trenere som tar lett på Fana. -De har et lag med gode spillere i alle posisjoner. Viktigst er nok en solid bredde som vil komme tydeligere frem etter at de mistet sin toppscorer fra fjorårssesongen, sier Mällberg.

Fana får en høstsesong med E-cup
Hovedtrener Erlend Lyssand i Fana har hatt fremganger og suksess de siste årene. Laget består i hovedsak av bergensere, med innslag av unge studenter som kommer til byen. 
-Vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong. Det blir nye utfordringer for Fana når vi skal ut i E-cup kvalifisering. Det betyr at første del av høsten blir travel. Jeg tror det er mange lag som er blitt bedre, som betyr at flere kan være i posisjon til å kjempe om topp 5, sier Lyssand i klubbens egen forhåndsomtale publisert på Norsk Topphåndball sine sider.

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Både meteren og krav om munnbind er opphevet av myndighetene

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen

Få tilgang på alle kamper fra REMA 1000-ligaen, det beste av norsk underholdning, internasjonale serier og Disney+ med TV 2 Play!