Ane Mällberg før kampen mot Storhamar: -Vi kan slippe ned skuldrene og jobbe med egne ting – Ravens
Ane Mällberg, Romerike Ravens

Ane Mällberg før kampen mot Storhamar: -Vi kan slippe ned skuldrene og jobbe med egne ting

Onsdag 17.januar er det klart for kamp i Rema 1000-ligaen i Boligpartner Arena på Hamar. Ravens ble satt på plass av Storhamar i sesongens første kamp. Finnes det realisme i å utfordre Hamarlaget?

Svaret kommer nok an på hvem du spør. Den nøytrale tilskuer, håndballekspertene og ganske sikkert folket på Hamar vil si: Sjanseløst. I Ravens-leiren har man nok en litt annen oppfatning, selv om Storhamar stiller som skyhøye favoritter. Laget fra Hamar gikk på en «blemme» mot Larvik på årets nest siste dag, men bortsett fra dette har de overbevist i både e-cup og den hjemlige ligaen i de siste kampene.

Ravens kommer fra en thriller mot Molde der laget reiste hjem med poengene. Forberedelsene har vært gode og målsettingen i gruppa er å levere bedre prestasjoner i andre halvdel av Rema 1000-ligaen.

Ane Mällberg og hennes team ser frem til å jobbe videre med prestasjonsutviklingen i gruppa.

-Storhamar har et solid lag med flere profiler. Det er mange å se opp for. Særlig kantspillerne med Kristin Venn i spissen må vi ha et øye til slik at de ikke får løpe oss i senk. Storhamar er virkelig sterke i år synes jeg, så det blir en tøff kamp. Mot en slik motstander kan vi slippe ned skuldrene og jobbe med våre egne ting. Målet er å få en god følelse og bygge videre på det vi lykkes med mot Molde, sier Ane Mällberg.

Kampen spilles Boligpartner Arena onsdag 17.januar kl.18:00. Link til billettsalg
Kan du ikke se oppgjøret på Hamar vises den på TV2 Play