Bittert poengtap – Ravens
Romerike Ravens var gode i etablert forsvarsspill

Bittert poengtap

Det var et sultent Romerikslag som reiste til Fredrikstad. Ravens spilte god håndball i Rema 1000-liga oppgjøret, men stod ikke distansen.

Ravens var påskrudd fra start. Laget viste energi, kriging og var lojale til planen. Bak et godt forsvar vartet målvakt Zaynab Elmrani opp med flere gode redninger. Fredrikstad ble liggende bak i protokollen til nesten tyve spilte minutter før de for første gang gikk opp i ledelse. Ravens slo umiddelbart tilbake og gikk til pause med ledelse 13-15.

Starten på 2.omgang var ikke like god. Hjemmelaget overtok initiativet, og før tolv spilte minutter hadde de snudd til ledelse med tre mål. Ravens svarte og kom opp på uavgjort, men de siste minuttene manglet marginer og smartness. Det ble et bittert tomålstap for Romerikslaget som hadde gode muligheter for poeng.

Se videointervju med Maja Muri (BB) og Marielle Nordang

Kampfakta
Fredrikstad – Romerike Ravens 30-28 (13-15)
Mål Ravens: Maja Muri 10 (3), Merlinda Qorraj 4, Hanna Örtorp 4, Astrid Mjøen Holstad 4, Constance Hedenstad 2, Kristin Eskerud 2, Marielle Nordang 1, Linnea Säreborn 1
Toppscorer Fredrikstad: Julie Hulleberg 8 (2)
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen