Carina Berg med ny kontrakt: -Resten av sesongen blir spennende – Ravens

Carina Berg med ny kontrakt: -Resten av sesongen blir spennende

Carina Berg blir med den nye proff-kontrakten Ravens-spiller frem til sommeren 2024. 21-åringen kom til Rælingen som rekruttspiller fra Fjellhammer og Frogner sommeren 2018. Før inneværende sesong hadde ungjenta spilt hele 53 kamper for elitelaget, så man kan trygt si at hun begynner å få erfaring.

Carina Berg i høstens hjemmekamp mot Follo HK Damer

Skyter med begge hender
Berg har unike egenskaper som kommer godt med i playmakerrollen. Hun skyter med begge hender og har et unikt blikk og høy forståelse for spillet. De siste ukene har samtalene om forlengelse av eksisterende kontrakt pågått med hovedtrener Ane Mällberg og sportssjef Svein Strømberg. -Prosessen har vært veldig fin. Vi har hatt gode samtaler som gjorde valget mitt veldig enkelt. Jeg gleder meg til å fortsette i playmakerteamet med Lorin Sendi. Vi har forskjellige kvaliteter og utfyller hverandre, sier Berg.

Vi har hatt gode samtaler som gjorde valget mitt enkelt.

Carina Berg

-Håper vi spiller bra håndball
Hvordan har det første halvåret vært for deg som spiller i Ravens? -Det startet litt trådt. Etter hvert løsnet det og vi begynte å ta poeng. Siste del av sesongen før mesterskapspausen har vært veldig morsom. Jeg håper vi fortsetter i samme «flowen» etter jul. Kortsiktig håper jeg vi spiller bra håndball nå på nyåret og holder plassen i eliteserien. Jeg ser på resten av sesongen som veldig spennende. Tabellen er veldig jevn, så det er ikke langt fra nedrykk til sluttspillplass.

Les også: Sterk lokal profil. 9 av 16 spillere fra klubber på Romerike

Hvordan føler du laget har taklet situasjonen med koronasmitte som kom nå? -Laget har taklet det veldig bra. Gruppa må rette en ekstra takk til Jan Andreas (Fosnæs, helseansvarlig) som virkelig har stått på og ordnet opp i situasjonen laget havnet i på nyåret. Han har sammen med Ane (Mällberg) gjort en super jobb. Laget hadde ikke taklet det like bra uten innsatsen de har lagt ned.

Laget spiller sin neste kamp i Rema 1000-ligaen søndag 16.januar kl.17:00 i Skedsmohallen