Endelig trening igjen, men hva skjer videre? – Ravens

Endelig trening igjen, men hva skjer videre?

Tirsdag ble det klart at lag i Rema 1000-ligaen og 1.divisjon fra kommuner med tiltaksnivå 5A kan drive organisert trening igjen. -Etter en måned med teams, video og egentrening blir det godt å kjenne parketten under beina, sier Rælingens hovedtrener Ane Mällberg.

I kommuner med regionale tiltak etter tiltaksnivå A vil det også tillates organisert trening for toppidrettsutøvere. Dette trer i kraft umiddelbart.

Kilde: regjeringen.no

-Det skal bli fint å treffe jentene og vi er heldige som får trene sammen igjen. Nå får vi se hvordan det blir videre. Uklare krav og usikkerhet gjør at dette nå har blitt en mental påkjenning både for spillerne og trenerne som går i denne usikkerheten sportslig. Dette kommer i tillegg til hvordan samfunnet er ellers utenfor «håndballboblen». Vi får stole på at NHF kommer frem til så gode løsninger som mulig både for denne sesongen, men også at det ikke begynner å påvirke og ødelegge for mye for neste sesong, sier Mällberg

Organisasjonssjef Stig Quille i Norges Håndballforbund informerer blant annet i e-post til klubbene: Når det gjelder oppstart av treningskamper og kampaktivitet for topphåndballen, trenger vi imidlertid å innhente mer informasjon for å avklare hvordan gjenåpningen vil påvirke de planene som ble presentert før påske. Vi vil komme tilbake med ytterligere informasjon så raskt dette er klart.