Astrid Mjøen Holstad: -Det blir sykt rått å møte Byåsen – Ravens

Astrid Mjøen Holstad: -Det blir sykt rått å møte Byåsen

-Det blir sykt rått å møte Byåsen. Jeg tror laget som starter hardest får en fordel, sier Astrid Mjøen Holstad. Høyrekanten med fortid i trønderklubben legger ikke skjul på at hun gleder seg.

Den tradisjonsrike klubben fra Trondheim har fått en tøff start på årets sesong. Trønderne forventer nok seier mot laget fra Romerike. Selv om de står poengløse så langt må de nok regne seg selv som knappe favoritter i søndagens kamp. Deres viktigste spiller, Julie Bøe Jacobsen, som fikk sin eliteseriedebut i Rælingen høsten 2015 er skadet. Nittedalsjenta er trolig først spilleklar rundt årskiftet.

-Vi gleder oss til en skikkelig fight
Romerike Ravens fikk sin første historiske seier i Rema 1000-ligaen for en uke siden. Mot Follo HK Damer ble det to poeng og jubel. Hovedtrener Ane Mällberg forteller om god stemning i gruppa. -Vi forventer tøff motstand der det kommer et lag på motsatt banehalvdel som er sugne på poeng. Hele gruppa gleder seg til en en skikkelig fight mot et lag som har spilt jevnt og levert gode prestasjoner uten belønning så langt. Vi har hatt en god treningsuke, jobbet godt fysisk og hatt fine håndballøkter. Spillergruppa er påskrudd, og jeg synes vi tar et lite steg på hver eneste trening, sier Mällberg.

Se videointervju med Vilde Johansen og Astrid Mjøen Holstad

Kjøp billett til onsdagens cupkamp mot Fredrikstad allerede i dag

Onsdag 29.september spiller Ravens ny kamp. NM-kampen blir også klubbens gullkamp til støtte for Barnekreftforeningen

Kjøp billett i Romerike Ravens app eller på nettsiden

Les også: Spiller kamp for Barnekreftforeningen

Gi støtte og delta i aksjonen. By på en av jentenes gullsløyfer!