Gleder seg til å spille mot Gjøvik i NM – Ravens
Vilde Johansen og Silje Fjellengen (Romerike Ravens), har begge fortid fra Gjøvik HK

Gleder seg til å spille mot Gjøvik i NM

Onsdag spiller Romerike Ravens sin første offisielle kamp denne sesongen. Etter mye trening og seks treningskamper i august måned, er det endelig klart for kamper som betyr noe.

Gjøvik beseiret Toten med store sifre i første runde av cupen. Dermed er det klart for møte med Ravens i Tranberghallen på Gjøvik onsdag 23.august kl.19:00. Den gamle storheten ble nr.7 i 2.divisjon forrige sesong. Klubben har fostret flere profiler som har preget norsk håndball. Gro Hammerseng Edin og Tonje Sagstuen er de mest profilerte. I tillegg er det morsomt at Ravens spillerne Vilde Johansen og Silje Fjellengen har spilt på Gjøvik.

-Jeg spilte der i to sesonger før jeg gikk til Rælingen. I de to årene følte jeg utvikling som spiller og som person. De har hatt en del utskiftninger siden min tid på Gjøvik, men det er fortsatt noen gamle lagvenninner som er igjen der. Det blir hyggelig og morsomt å spille mot dem. Det er alltid mye liv og god stemning på hjemmekampene deres, og at vi skal spille i intime Tranberghallen gjør det bare enda bedre. Jeg gleder meg masse, sier Silje Fjellengen

Om Gjøvik Håndballklubb (fra Wikipedia)
Klubben er en sammenslåing av håndballen i Vardal IF og «gamle» Gjøvik HK, som ble lagt ned i 1993. Etter en flerårig prosess med forskjellige navn på Gjøvik-håndballen – bl.a. Gjøvik Ballklubb 94 og Vardal HK, ble Gjøvik og Vardal HK stiftet i 1997. 1. juli 2010 ble navnet på klubben endret til Gjøvik Håndballklubb, men den har ingen administrativ forbindelse til «gamle» Gjøvik HK. Klubben har fostret mange gode spillere. Blant andre landslagskjemper som Tonje Sagstuen og Gro Hammerseng Edin.