Hjemmekamp i serieåpningen – Ravens

Hjemmekamp i serieåpningen

Terminlisten for kommende sesong er i ferd med å spikres. Norges Håndballforbund legger de siste brikkene. Vi kan vente en snarlig publisering av kampprogrammet for Rema 1000-ligaen 2022/23.

Fana blir første motstander
I terminlisteutkastet møter Romerike Ravens Fana i første seriekamp hjemme i Skedsmohallen søndag 4.september. Bergenserne har hatt en imponerende utvikling og kan forventes å være på øvre halvdel av tabellen også kommende sesong. Deretter venter bortekamp mot Vipers. Dersom terminlisteutkastet blir stående vil nok en storfavoritt bli motstander allerede i fjerde serierunde. Storhamar på bortebane blir garantert en hard nøtt.

-Det er ingen tvil om at vi får tøffe motstandere i starten. Ligaen blir garantert hard og vi tror alle lag har potensiale til å ta poeng. Det betyr at det blir viktig for oss å være i kampmodus tidlig i september. Sesongen bli jo også litt annerledes siden mesterskapspausen allerede er fra slutten av oktober. Frem til dette skal vi gjøre unna syv seriekamper før vi kommer i gang igjen i starten av desember, sier Ane Mällberg, hovedtrener i Romerike Ravens.

ARTIKKELEN FORTSETTER UNDER BILDET

Ane Mällberg blir intervjuet av handballtv.com

Ønsker å lage en publikumsfest
Styremedlem og arrangementsansvarlig i Romerike Ravens, Hæge Fagerhus Asak, er allerede i gang med å involvere de frivillige som bidrar på hjemmekampene. -Det er jo flott at vi får hjemmekamp i serieåpningen. Vi håper å skape en ramme for en publikumsfest som engasjerer mange. I månedene som kommer ønsker vi også å få med oss flere som kan bidra slik at arrangementene våre blir enda bedre. Vi ønsker å skape Skedsmohallen til en skikkelig festning for Ravens.

Velg ROMERIKE TOPPHÅNDBALLKLUBB (offisielt navn) i Norsk Tippings App eller nettside, så støtter du oss med din grasrotandel